mates03 Odesláno 12. únor 2022 Odesláno 12. únor 2022 Dobrý den. Dnes jsem si všimnul že mi praskla H7 potkávací žárovka. Zarazilo mě, že se neobjevila nikde na displeji kontrolka prasklé žárovky. Mám dotaz jestli vůbec tento model a typ má tuto funkci nebo je chyba jinde? Zatím všechny auta které jsem před tím měl mi to ukázali. Jedná se o 1,2 ACTIVE 2018. Děkuji za podněty. Citovat
ChouLu Odesláno 13. únor 2022 Odesláno 13. únor 2022 Hlídají se max zadní žárovky a SPZ Hlavní světlomety ne Citovat
mates03 Odesláno 15. únor 2022 Autor Odesláno 15. únor 2022 To mě tedy hodně překvapilo. I moje služební Fabie II, III to ukazuje. No celkově začínám být z tohoto auta rozčarovaný. Jedna věc je vzhled a druhá funkčnost... Citovat
mildaf65 Odesláno 15. únor 2022 Odesláno 15. únor 2022 (upraveno) Já mám v manuálu na str. 141 (kapitola Ovladače vnějšího osvětlení) napsáno, že "porucha funkce jednoho ze světel je signalizována nepřerušovaným rozsvícením kontrolky SERVICE doprovázeným zobrazením hlášení a zvukovým signálem." R. v. 2017. Jestli tomu tak je, nemohu sloužit, zatím žádná žárovka neodešla. Upraveno 15. únor 2022 uživatelem mildaf65 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.