tomik1987 Odesláno 20. leden 2022 Odesláno 20. leden 2022 Zdravím, tak skúšam či mi budete vedieť poradiť . mám doma Suzuki Grand Vitaru 2005 s motorom 2,0 TD. je to PSA polomotor kód motora je RHW 80KW aleternatíva k tomu je motor RHZ. Chyba na tomto aute sa nedá vymazať. Je to trvalá závada. Na aute nefunguje snímač tlaku turba (MAP sensor) je jedno či je zapojený alebo odpojený stále svieti chyba P0235 - čo je skrat snímača alebo príliš vysoký tlak turba. konektor, ktorý do neho ide je 3 pinový + , - , O. Meranie voltmetrom ukázalo : += 4,9V , - = Kostra OK , O = 5,9V. Meranie cez diagnostiku aktuálne hodnoty ukazuje 249 kPA čo je horná hranica daného snímača ten má rozmedzie od 10-250 kPA . tento údaj ukazuje stále bez ohľadu na to či je nejaký snímač do konektora zapojený alebo nieje. (len podotknem skúšal som meniť snímače a tie sú OK ). Káble z konektoru snímača by mali isť priamo do Riadiacej jednotky v tomto prípade BOSCH EDC15C2. Jednotka v aute je 3 konektorová ( staršie EDC15C2 mávali 1 veľký konektor). A ja sa snažím nájsť nejakú schému na ktorý piny idú kábliky z konektora senzora tlaku turba (MAP sensor). Nedarí sa mi . z toho mi vyplýva že je zlá káblovačka medzi snímačom a riadiacou jednotkou alebo je chyba priamo v riadiacej jednotke . Citovat
Freedy Odesláno 20. leden 2022 Odesláno 20. leden 2022 Zkus kouknout na tohle http://www.autoelectric.ru/auto/peugeot/406/p8c/p8c.htm map je 1312 Citovat
tomik1987 Odesláno 20. leden 2022 Autor Odesláno 20. leden 2022 Ďakujem Freedy, toto čo si poslal je síce na ten veľký konektor pripojenie . ale pomohlo mi to spomenúť si že mám schémy k mojej bývalej 607 kde bola táto jednotka tiež použitá a káble som prepípal a všetko funguje tak ako má . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.