Melvin16 Odesláno 20. duben 2006 Odesláno 20. duben 2006 Zajimalo by me jestli by na ni sli ale pdle me jo protoze si myslim ze je to porad ten samej naboj i podbehy!!!poradte nekdo!;) Citovat
Muke_Gti Odesláno 26. červen 2006 Odesláno 26. červen 2006 Stopro se tam vejdou. Myslim že se S16ka od RC kastlí nijak neliší, když neberu lakovaný otěrový lišty a takový nesmysly...mimo jiné chci do svýho GTI mrsknout sedáky z RC, ty moje polokožený originály mi moc neseděj...už sem dvakrát psal do Domanskýho, a zatim ticho po vodě... Citovat
ICEMAN Odesláno 25. březen 2007 Odesláno 25. březen 2007 Určitě tam jdou. Chtěl jsem je tam taky, tak jsem napsal dotaz přímo na Peugeot CZ do Prahy a už si sice nevzpomínám přesnou odpověď, ale montážně by tam teoreticky jít měly (o podbězích a blatnících se totiž nijak nezmiňovali), ale problém bys měl s policajtama. Výrobce disků je totiž Peugeot, tzn. že typový list na zapsání do TP by měl vydávat taky, ale oni ho jednoduše na \"normální\" 206 nevydají. Jen na RC. A pro informaci, ta kola se jmenují Sitnalta, jsou to 17\" a ztratil jsem na ně chuť, protože cena za kus je cca 6.500,- Kdybys je ale moc chtěl (funglovky), tak ref.objednací číslo je 9607ZA [upravil dne 26.3.2007 ICEMAN] Citovat
BATT Odesláno 30. březen 2007 Odesláno 30. březen 2007 Typový list je stejně k ničemu, resp. zapsání jiných kol je k ničemu. Je to zbytečné snažení, pokud nemáš auto v dezolátním stavu, nemáš sjeté gumy, apod. tak Ti žádný policajt nic neřekne. Stejně to máš napsané pouze ve velkém a ten sebou nevozíš. Citovat
ICEMAN Odesláno 1. duben 2007 Odesláno 1. duben 2007 Je to pravda do té doby, než se něco stane. Potom i když člověk není viník nehody, tak na něho hodí přinejmenším spoluvinu. Důvod? Vůz nemá technickou způsobilost pro provoz na komunikacích pro motorové vozidla Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.