Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Rad by som sa poradil.

Mam moznost zakupit diagnosticky system od spolocnosti BrainBee (Taliansko), ktory umoznuje pripojenie na vacsinu europskych aj azijskych vozidiel aj s obsluznym SW a pod.

Nemam vsak velmi skusenosti v danej oblasti. Preto by som chcel vediet s akymi systemami mate skusenosti, pripadne na co si davat pozor pri kupe takehoto systemu a pod.

Nasiel som napriklad http://obd.ec.cz, tato firma ponuka adapter pre vozidla s ODB2 konektorom (VW). Cena je vsak neporovnatelna. V pripade ODB2 konektoru ide o zopar tisic (SW s obedzenymi moznostami je stiahnutelny z Internetu, pripadne plna verzia SW od Ross-Tech vychadza na cca 40.000,-Skk), v pripade BrianBee je cena okolo 100.000,-Skk len za SW a dva kufriky s adaptermi.

Ake su Vase skusenosti?

Tnx

:myslim:myslim

Odesláno

Musim ti povedat ze co sa tyka Peugeota je to dost zlozite.Ja mam aurodiagnostiku doma.Dokonca aj registrovanu ale na Peugeota neide.Ide hlavne o Interface to musi komunikovat y RD.

Odesláno

Najprv si ujasni, ktore auta (RJ) chces diagnostikovat

- zisti si, ktore komunikacne protokoly dane zariadenie podporuje (dufam, ze v tom tom mas jasno)

- je dobre mat prenosne (mobilne) diagnostic. zariadenie - diagnostika za chodu

- vyhodou je modularnost - zacnes s lacnejsim zaklad. modulom a podla potreby si jednotlive moduly (soft. alebo hard. prikupujes)

- moznost upgrade diagn. softu a databaz aut (RJ) zadarmo po urcity casovy interval (napr. 12 mesiacov) - vyvoj ide velmi rychlo dopredu

- je vhodne, aby zariadenie vedelo vykonat testy akcnych clenov ( napr. natocenie elektron. ovladanej skrt. klapky do zadanej polohy a pod.

Je toho na viac stran, ale diagnostika za cca 100 000 by mala uz aj zvladat seriove programovanie EEprom pamati.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...