skupko Odesláno 19. duben 2006 Odesláno 19. duben 2006 Rad by som sa poradil. Mam moznost zakupit diagnosticky system od spolocnosti BrainBee (Taliansko), ktory umoznuje pripojenie na vacsinu europskych aj azijskych vozidiel aj s obsluznym SW a pod. Nemam vsak velmi skusenosti v danej oblasti. Preto by som chcel vediet s akymi systemami mate skusenosti, pripadne na co si davat pozor pri kupe takehoto systemu a pod. Nasiel som napriklad http://obd.ec.cz, tato firma ponuka adapter pre vozidla s ODB2 konektorom (VW). Cena je vsak neporovnatelna. V pripade ODB2 konektoru ide o zopar tisic (SW s obedzenymi moznostami je stiahnutelny z Internetu, pripadne plna verzia SW od Ross-Tech vychadza na cca 40.000,-Skk), v pripade BrianBee je cena okolo 100.000,-Skk len za SW a dva kufriky s adaptermi. Ake su Vase skusenosti? Tnx :myslim Citovat
automacher Odesláno 20. duben 2006 Odesláno 20. duben 2006 Musim ti povedat ze co sa tyka Peugeota je to dost zlozite.Ja mam aurodiagnostiku doma.Dokonca aj registrovanu ale na Peugeota neide.Ide hlavne o Interface to musi komunikovat y RD. Citovat
brejda.paul Odesláno 20. duben 2006 Odesláno 20. duben 2006 Najprv si ujasni, ktore auta (RJ) chces diagnostikovat - zisti si, ktore komunikacne protokoly dane zariadenie podporuje (dufam, ze v tom tom mas jasno) - je dobre mat prenosne (mobilne) diagnostic. zariadenie - diagnostika za chodu - vyhodou je modularnost - zacnes s lacnejsim zaklad. modulom a podla potreby si jednotlive moduly (soft. alebo hard. prikupujes) - moznost upgrade diagn. softu a databaz aut (RJ) zadarmo po urcity casovy interval (napr. 12 mesiacov) - vyvoj ide velmi rychlo dopredu - je vhodne, aby zariadenie vedelo vykonat testy akcnych clenov ( napr. natocenie elektron. ovladanej skrt. klapky do zadanej polohy a pod. Je toho na viac stran, ale diagnostika za cca 100 000 by mala uz aj zvladat seriove programovanie EEprom pamati. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.