Rebik Odesláno 19. duben 2006 Odesláno 19. duben 2006 Dobrý den, kontakt na Váš autoservis jsem získal na Peugeot clubu od Rebika. Mám Peugeot 306 combi 1.8 16V r.v. 1998 (respektive v lednu 1998 uveden do provozu) Chtěl bych Vás požádat o cenový odhad za následující servis. - výměna rozvodového řemenu (originál) - výměna napínací kladky (originál) - výměna klínového řemenu (originál) - Mám pocit, že motor bere olej trochu víc, než by bylo zdrávo. Na fóru peugeot clubu jsem se dočetl, že by mohlo pomoci přetěsnění ventilů a že jste na to odborníci ... na kolik by to tak vyšlo ? Zdá se mi, že krok brzdy je moc dlouhý. Když při brzdění sešlápnu pedál víckrát, je to lepší. Vypadá to, že je zavzdušněný brzdový systém. Na kolik by vyšla výměna kapaliny, odvzdušnění a výměna brzdových hadiček (na předním kole je vidět, že jedna je už popraskaná - zpuchřelá, na zadních kolech stav nevím. Auto má ABS). Citovat
Rebik Odesláno 19. duben 2006 Autor Odesláno 19. duben 2006 Dobrý den, Rozvodová sada 3740 Kč Řemen klínový 590 Kč Sada je od SNR, originální sadu nepreferuji – malá sleva, málo časté obchodní vztahy s Peugeotem, horší možnost případné reklamace. SNR je prvovýrobce pro PSA a Renault a nemáme s ním žádný problém. Gufera ventilů nejdou udělat bez sundání hlavy, tedy i olej a voda cca 7-8.000 Kč. Brzdové hadičky budou tak 2x500 Kč, kapalina 150 Kč, práce cca 1h = 400 Kč. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.