Spacemann Odesláno 9. prosinec 2021 Odesláno 9. prosinec 2021 (upraveno) Ahoj všichni. Prosím o radu. Po výměně autobaterie mi přestal fungovat keyless, Odemknutí funguje jenom u kufru. Zamknutí auta funguje normálně. Zkusil jsem dát klíč do té zásuvky na spárování, ale to nepomohlo. Jako by se něco při té výměně baterie nenačetlo. Čekací doby jsem dodržel, akorát jsem potom normálně otevřel dveře (na netu jsem našel něco že se mají nejdříve rozsvítit světla). Moc děkuji za rady. Peugeot 308 T9 2.0 hdi r. v. 2016 Upraveno 9. prosinec 2021 uživatelem Spacemann Citovat
mmartinkovic Odesláno 15. prosinec 2021 Odesláno 15. prosinec 2021 Skus este raz odpojit bateriu, na 5 min, potom pripojit a nanovo to naparovat. Vloz pod radio a naparuj nanovo. Pripadne este pozri v parametroch auta, ci to neostalo vypnute. Citovat
Spacemann Odesláno 15. prosinec 2021 Autor Odesláno 15. prosinec 2021 Ok dik za radu vyzkousim zitra a dam vedet. Citovat
Spacemann Odesláno 18. prosinec 2021 Autor Odesláno 18. prosinec 2021 Tak jsem odpojil baterku. A uz vsechno funguje. Dekuji za radu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.