JirkaBoxer Odesláno 3. prosinec 2021 Odesláno 3. prosinec 2021 Zdravím, mám takový dotaz ohledně Boxera 2.0blueHDi r.v.2019, jsem už trochu bezradny a zajímá jestli se s tím někdo nesetkal či neví nějakou radu. Auto jsem koupil v srpnu a mělo najeto 25tis km, prvních 1tis km auto v pohodě a pak začalo od motoru něco chrastit/ klapat zvuk šel od vysokotlakeho cerpadla, při teplem motoru a zastávce cca na 5-10min se zvuk po nastartování ztratil ale po cca 1km se to vrátilo. Po rozdelani se vyměnil kámen mezi ozub. kolem a vackou a zjistili jsme že už někdo čerpadlo měnil a bylo tam nenastavene (nebylo na značkách) Po opětovném sestavení se to na den sklidnilo a pak to začalo klapat znovu. Tak se tedy přistoupilo k výměně komplet ozubení i čerpadla a 1den to bylo dobré a teď to tam je znovu ten točivý klapavy zvuk ve dvou servisech řekli že to normální není ale co s tím nevědí. Proto to zkouším tady, za případné odpovědi děkuji. Citovat
ChouLu Odesláno 4. prosinec 2021 Odesláno 4. prosinec 2021 Jak bylo čerpadlo nastaveno na značky? byly zaaretovány rozvody do pozice pro montáž čerpadla? Citovat
JirkaBoxer Odesláno 4. prosinec 2021 Autor Odesláno 4. prosinec 2021 Rozvody zaaretovány a čerpadlo nastaveno na značky. Citovat
Cocky Odesláno 8. duben 2024 Odesláno 8. duben 2024 Chlapi ahojík, prosím k nastavení čerpadla, pač je u tohoto typu jednopistkove, točím k nastavení důlčíků po směru či protisměru? Citovat
mio2007 Odesláno 13. prosinec 2024 Odesláno 13. prosinec 2024 Zdravim, mam ten samy problem. Muzete me kontaktovat? Nebo mi dat nejakou radu jak to dopadlo? +420777159661 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.