VDO Odesláno 18. duben 2006 Odesláno 18. duben 2006 Zítra bych si měl jet pro novou zadní nápravu na 405ku. Asi do Příbrami. Ale teď mi někdo řikal, že by si tam napravu nikdy nekoupil. Tak kam ???? Citovat
mk405 Odesláno 18. duben 2006 Odesláno 18. duben 2006 novou nebo repas? já jí mám dělanou v příbrami, protože kdysi dříve se tu na ně pěla sláva a ted cca po 2-3letech mám dojem že se mi jedno kolo zase naklání a poslední době je na ně samá kritika. takže repasovat u vašendy je to dražší ale kvalitnější páš to dělaj pořádně a myslím že tam neměněj nápravu ale zrepasujítu tvou starou takže nemáš nějakou cizí pochybnou pokod prohledáš starší články , tak o tom byla napsáno už hodně Citovat
VDO Odesláno 18. duben 2006 Autor Odesláno 18. duben 2006 Rozhoduju se jestli jet do Příbrami nebo do Strakonic. Citovat
mk405 Odesláno 18. duben 2006 Odesláno 18. duben 2006 strakonice nevím a neznám, já bych dnej jel jen k Vašendovi po tom co se tu otm všem psalo. ps: není to placená reklama Citovat
oddie Odesláno 18. duben 2006 Odesláno 18. duben 2006 Proč si jí neuděláš sám, když máš svoji dílnu? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.