Tomiňel Odesláno 29. září 2021 Odesláno 29. září 2021 Čau Nevím jestli sem to vložil správně, když tak sorry... 2.0 HDI 100kw Občas začne něco syčet a nemá tah Pak když jedu do práce do prutkého kopce tak to přestane syčet a jede zas jak má. Nepíše žádnou závadu Ani na diag. Nenašel sem nikde žádnou prasklou hadici Mam podezření na EGR ventil? Děkuji za rady... Nejde sem vložit video... Citovat
ozzy56 Odesláno 29. září 2021 Odesláno 29. září 2021 ta prasklina se špatně hledá, většinou musí hadice ven a zkoušet přetlakem (kompresorem) Citovat
Tomiňel Odesláno 29. září 2021 Autor Odesláno 29. září 2021 To nem neskousel.jen mi nedá proč to dělá jen občas... Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 29. září 2021 Odesláno 29. září 2021 U jednoho auta jsem měl kdysi téměř totožnou závadu. Hadice od turba byla vedená dozadu, moc se k tomu nedalo dostat.. byla v ní díra jako vrata a stejně to jelo normálně, až při větším tahu se hadice stáhla a auto nejelo. Jinak stačí malá dirka nebo netěsnost Citovat
Tomiňel Odesláno 30. září 2021 Autor Odesláno 30. září 2021 Ještě dodám že když mám otevřenou kapotou a šlápnu na plyn tak se valí dým černý někde za motorem, dnes ráno sem pustil topení a strašně to smrdělo jako by se i ten dým valil z topení... Citovat
ozzy56 Odesláno 30. září 2021 Odesláno 30. září 2021 valí se černý dým, protože motor nemá vzduch--takže ty hadice asi na 99% Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.