kveton Odesláno 14. duben 2006 Odesláno 14. duben 2006 ted mi volala manzelka, ze se ji pri brzdeni rozsvecuje kontrolka ABS, ale to auto ABS NEMA!!!!!! Citovat
Fx Odesláno 15. duben 2006 Odesláno 15. duben 2006 Nevím, jakou to může mít souvislost, ale jsou dobrý kontakty na baterce? Není baterka slabá? To by ale platilo jako první, co bych zkontroloval, kdyby to auto ABS mělo... Nechápu, proč je vůbec ta kontrolka osazená žárovkou, když to nemá ABS. Není to spíš kontrolka obložení? Citovat
Blackrider Odesláno 15. duben 2006 Odesláno 15. duben 2006 zdar chlape myslim si ze to bude mit sjety brzdovy desticky a mas tam senzor tak se ti to rozsviti tak to zkontroluj a kdyztak napis Citovat
kveton Odesláno 19. duben 2006 Autor Odesláno 19. duben 2006 uz to nedela, samo se to opravilo ale kontrolka na oblozeni je jina, tahle je vazne na ABS, oranzova a v kolecku je nahore auto a pod nim jako ze smykuje absolutne nechapu, proc to svitilo Citovat
slavomir.martos Odesláno 20. duben 2006 Odesláno 20. duben 2006 Mne to robilo tiez, v servise mi povedali ze to je v pohode a nemam z toho robit vedu, ze je to take nieco ako fantomova bolest (ked nemas ruku a boli ta malicek). Takze som tomu moc dobre nechapal, ale kedze uz to nerobi tak to neriesim. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.