Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ahoj všem

poté co mi nějaký dobrák na parkovišti schválně urval zrcátko, tak jsem ho vyměnil za toto

https://www.alza.cz/auto/aci-zpetne-zrcatko-pro-citroen-jumpy-fiat-scudo-peugeot-expert-d5616878.htm

zrcátko sklápí, natáčí, ale teplotu to buď neukazuje, respektive na displeji je -- , nebo to ukazuje -40 až -30 (při současných teplotách) , jde to nějak opravit (diagnostikou) nebo je v pytli čidlo nebo jsem koupil špatnou verzi zrcátka ? To že neukazuje by nevadilo, ale pokud tam zrovna skočí -40, tak klima moc nechladí, pokud je tam -- , tak mi její funkčnost přijde OK.

Ještě pro doplnění - auto je ročník 2011 a je to Fiat Scudo (nepředpokládám rozdíl od Peugeot Expert, Citroen Jumpy)

EC10ED54-916C-47FB-808F-82926E60BB13.jpeg

Upraveno uživatelem teret
Odesláno

ty prvé zrcátka jsou prokleté, taky jsme ho měnil a už mi taky někdo na parkovišti ohnul tak že nesklápí

musí to být verze s čidlem (malý hrbolek na spodní straně a mít tuším 9 pinů v konektoru, ale jestli ukazuje alespoň nějakou hodnotu tak to vypadá spíš na špatné čidlo

Odesláno (upraveno)

Jojo to tam má, dnes na slunci ukazoval teploto -6 🙂 

Nejdříve to asi reklamuju a pokud to bude děla to další, tak si asi dám tu práci a přehodím tam to čidlo ze starého zrcátka.

Bylo by mi to vcelku jedno, ale ovlivňuje to chod klimy, která pak nechladí.

Upraveno uživatelem teret
  • O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...