Roberttto Odesláno 19. srpen 2021 Odesláno 19. srpen 2021 Ahoj, mám dotaz mám peugeot 306 2.0hdi, no a před nějakou dobou mi zůstala spojka na zemi, praskl mi ten plastovej valecek dal jsem tam šroub a všechno šlape jen ten samoštel jsem musel občas lehce natáhnout, ale to i předtím než se rozbil ten váleček, klouzala mi kvůli němu spojka… no a od doby co mam ten šroub už natahovat nemusím ale můj problém je že mi občas jakoby „křupne” v pedálu při se šlápnutí, může to být tím samoštelem ? Případně je možnost že bych ho odstranil a nechal lanko či co mi radil kamarád že samoštel zalít lepidlem? Citovat
ozzy56 Odesláno 20. srpen 2021 Odesláno 20. srpen 2021 ano, křupne to proto, že ,,přeskočí'' samostav, já bych dal nové origo lanko, nebo samostav zkus zalít tím lepidlem..., sice jsem o tom nikdy neslyšel, ale když se to nepovede, tak koupíš nové lanko Roberttto ohodnotil 1 Citovat
Roberttto Odesláno 20. srpen 2021 Autor Odesláno 20. srpen 2021 Dobře děkuji, já si teď to zas natáhnu ten samoštel a jak budu doma koupím nové lanko. Případně mám na zahradě na ND 306 1.6 65kw a tam bylo lanko dobrý tam jsem s tím problémy neměl, je případně nějaký rozdíl v motorizacích ? Jestli by lanko z toho bylo kompatibilní, obě auta jsou přibližně stejně stará a obě jsou break Citovat
ozzy56 Odesláno 20. srpen 2021 Odesláno 20. srpen 2021 myslím, že kompatibilní nebudou--je jich hodně délek, některé jsou bez samostavu..., koupil bych origo lanko podle VIN, není to díl, co by se nějak často kazil... nakonec, zkus tam dát to lanko z benzínu a uvidíš Citovat
Roberttto Odesláno 20. srpen 2021 Autor Odesláno 20. srpen 2021 Dobrá, kouknu na to benzinové lanko a případně objednám, je výměna lanka nějak náročná ? Viděl jsem jak to někdo mění u 206cc tak jestli je to víceméně stejné Citovat
ozzy56 Odesláno 20. srpen 2021 Odesláno 20. srpen 2021 ano, je to stejné, lanko vyvěsíš u pedálu a na páce převodovky a namontuješ stejně nové (jiné) lanko, hlavně ho dej v trase, jak bylo původní Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.