Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám dotaz mám peugeot 306 2.0hdi, no a před nějakou dobou mi zůstala spojka na zemi, praskl mi ten plastovej valecek dal jsem tam šroub a všechno šlape jen ten samoštel jsem musel občas lehce natáhnout, ale to i předtím než se rozbil ten váleček, klouzala mi kvůli němu spojka… no a od doby co mam ten šroub už natahovat nemusím ale můj problém je že mi občas jakoby „křupne” v pedálu při se šlápnutí, může to být tím samoštelem ? Případně je možnost že bych ho odstranil a nechal lanko či co mi radil kamarád že samoštel zalít lepidlem? 

Odesláno

ano, křupne to proto, že ,,přeskočí'' samostav, já bych dal nové origo lanko, nebo samostav zkus zalít tím lepidlem..., sice jsem o tom nikdy neslyšel, ale když se to nepovede, tak koupíš nové lanko :myslim

Odesláno

Dobře děkuji, já si teď to zas natáhnu ten samoštel a jak budu doma koupím nové lanko. Případně mám na zahradě na ND 306 1.6 65kw a tam bylo lanko dobrý tam jsem s tím problémy neměl, je případně nějaký rozdíl v motorizacích ? Jestli by lanko z toho bylo kompatibilní, obě auta jsou přibližně stejně stará a obě jsou break 

Odesláno

myslím, že kompatibilní nebudou--je jich hodně délek, některé jsou bez samostavu..., koupil bych origo lanko podle VIN, není to díl, co by se nějak často kazil...

nakonec, zkus tam dát to lanko z benzínu a uvidíš

Odesláno

Dobrá, kouknu na to benzinové lanko a případně objednám, je výměna lanka nějak náročná ? Viděl jsem jak to někdo mění u 206cc tak jestli je to víceméně stejné 

Odesláno

ano, je to stejné, lanko vyvěsíš u pedálu a na páce převodovky a namontuješ stejně nové (jiné) lanko, hlavně ho dej v trase, jak bylo původní

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...