Bobolit Odesláno 30. červen 2021 Odesláno 30. červen 2021 Zdar, jak fungují přední parkovací senzory? Při parkování mi někdy pípají a jindy vůbec nic. Nechápu jak je to možný. Citovat
pavelu96 Odesláno 30. červen 2021 Odesláno 30. červen 2021 Vítám Tě na Peugeot clubu Přední parkovací senzory fungují na principu vysílání signálu senzorů do prostoru parkování, když je v signálu překážka, tak pípají a když není, tak vůbec nic... Taky nechápu, jak je to možný. Možná taky záleží na čem ty senzory máš. Lokomotiva, člun nebo bagr? Sorry to nejde... Citovat
jarokare Odesláno 30. červen 2021 Odesláno 30. červen 2021 Přední park senzory fungují při aktivaci tlačítkem , při zařazené zpátečce a při jízdě dopředu do 10 km/h . Citovat
Bobolit Odesláno 30. červen 2021 Autor Odesláno 30. červen 2021 Mám 3008, včera jsem parkoval do garáže a senzory normálně fungovali, dnes parkuju před barákem a popojíždím až těsně před stojící auto a nic. Citovat
poldiss Odesláno 30. červen 2021 Odesláno 30. červen 2021 U mojí 308 přední parkovací senzory fungují pořád a když mi třeba cyklista na křižovatce zastaví přímo před autem, tak to na mě řve Citovat
Bobolit Odesláno 30. červen 2021 Autor Odesláno 30. červen 2021 Hmm tak to je divný, mě ne. Jedině, že bych to někde vypnul, ale to nevím kde a jestli to vůbec jde. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.