Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdarek, tak jsem konecne koupil ALU disky 15" - original Peugeot.

Ale chci se zeptat ... je to 6Jx15, 4x108, 15".

Muzu na to dat gumy 205/60/R15? Docetl jsem se, ze na 6Jx15 jsou predepsany gumy sirky 195 a ze kdybych chtel 205ky, musel by byt disk 6,5Jx15.

Ale myslim si, ze by to nemel byt problem na to dat sirsi pneu, nevite nekdo, jak to tedy je? ;)

Odesláno

No ja se na to rano ptal a bylo mi receno, ze na disk muzu dat gumu o rozmer mensi a o rozmer vetsi, takze by to melo bejt snad OK, kdyz bych na to dal 205ky a nemelo by to ani blbe vypadat. Tak nevim.

Muzu mit totiz od znameho Pirelli P9000 (205/60/R15) - 300Kc za kus, tak kdo by to nebral, kdyz je to skoro nejety.

[upravil dne 11.4.06 Petr X]

Odesláno

Když ty 205 nahodíš na ty tvoje disky tak to bude vypadat hnusně,aspoň by to chtělo těch 6,5.

To budeš mít disk a najednou takový balon,jako prase.

No a když máš takového dobrého známého tak si od něho puč jednu gumu a nazuj to jak to vypadá,záleží na tobě:super:papa

Odesláno
Původně zaslal: Petr X

Ty taky dokazes cloveku zkazit radost, ja tady cekam takovy odpovedi jako ze to vubec nevadi a ze to bude moc hezky atd ... :mrk:D:D:D:D:D:D

Záleží na tobě:super.Vem jednu nahoď a odskoušej tom můj názor a uvidíš možná ti to nebude ani vadit:super:roll

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

nenech se odradit a koukni sem...mělo by se to dát obout na ráfek 5,5-7,5\"...jak to bude vypadat je věc druhá:D, ale v tvém případě to myslím nebude žádnej extrém:super

Ja si taky myslim, ze by to melo bejt v pohode, no zkusim to a uvidim. Kdyztak vam sem pak hodim foto :)

Odesláno
Původně zaslal: Petr X

Ja si taky myslim, ze by to melo bejt v pohode, no zkusim to a uvidim. Kdyztak vam sem pak hodim foto :)

Každému se líbí něco jiného,a má svůj názor,proto sem ti psal a? si to odkoušíš jestli ti to bude vadit nebo ne:super

Nemyslel sem to stebou věru zle:myslim:(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...