Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar všichni, potřebuju poradit s LPG původem Z Holanska. Mám propadlou nádrž a potřebuju ji vymněnit a nevím o žádném servisu kde mají holanské typy. Nevíte někdo o nějakém??? Díky:papa

Odesláno
Původně zaslal: Denim

Nazdar všichni, potřebuju poradit s LPG původem Z Holanska. Mám propadlou nádrž a potřebuju ji vymněnit a nevím o žádném servisu kde mají holanské typy. Nevíte někdo o nějakém??? Díky:papa

No pokud vím, nádrž se celá nemění, po 10 letech se na tom má dělat tlaková zkouška - skoč si tam, kde dělají přestavby LPG. Nová nádrž se dává v případě, že tlakovou zkouškou neprojde. Ale jak je to s těma Holanďanama - to fakt nevím. Na Tvém místě bych se zeptala tam, kde ty přestavby dělají - stopro musí mít zkušenosti s jinými typy nádrží :mrk

Odesláno

Já už jsem tam byl a řekli mi že to musí překopat na italskou nádrž i s přívodem.RAději bych koupil stejnou aby to nestálo tolik peněz:myslim

Odesláno

Já už jsem tam byl a řekli mi že to musí překopat na italskou nádrž i s přívodem.RAději bych koupil stejnou aby to nestálo tolik peněz:myslim

To se mi nezdá, že by se to muselo měnit - já se kdyžtak kouknu na nějaký stránky a dám vědět... :aut

PS: Ještě kdyžtak napiš, odkud jsi, abych Tě nehnala na druhej konec republiky :D

[upravil dne 10.4.06 J.pcd]

Odesláno

nádrž se podle nový vyhlášky pouze vyměňuje, dřív byla možná tlaková zkouška, dnes nikoliv, cena nádrží od 4K + práce

kup si dehta, je to cenově nastejno:mrk

Odesláno
Původně zaslal: starter

nádrž se podle nový vyhlášky pouze vyměňuje, dřív byla možná tlaková zkouška, dnes nikoliv, cena nádrží od 4K + práce

Mno Ti dík - mě se revize nádrže blíží - bo už proběhla?? :myslim Si mi moc nepotěšil :D

Odesláno

Tak kdo má ještě plyňáka jako já tak si zapamatujte že holandské nádrže najdete na www.gpl.cz mají tam tři druhy jen si vybrat.:P:roker

Odesláno
Původně zaslal: J.pcd

Mno Ti dík - mě se revize nádrže blíží - bo už proběhla?? :myslim Si mi moc nepotěšil :D

doufám, že si rozumíme, nádrž je na 10 let

Odesláno

Pokud je na nádrži 00 tak je propadlá. Jestli tam máš 01 tak jsi v pohodě a můžeš vesele lítat. Zjistí ti to kdyžtak na každé TK

To nevim, co na ni je - ale před deseti lety byl dělanej plyn na tom autě - se podívam, přinejhoršim přitlačim nějakou korunu za novou nádrž - kua :myslim:mrk:D Doufám, že tam budu mít 01 - PS: To je dělení čeho?? 00 a 01:D

Odesláno

Původně zaslal: J.pcd

doufám, že si rozumíme, nádrž je na 10 let

To vím, jelikož jsem již jedno auto na plyn měla, tak nějak tak vím, že na revize zařízení se má chodit po 10.000 Km, nejdéle však 1x ročně a bla bla bla a po deseti letech se měla dělat tlaková zkouška (jak to probíhá i u normálních PB lahví či u lahví technických plynů)... Já zase nensem tak blbá, jak vypadam :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...