Denim Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Nazdar všichni, potřebuju poradit s LPG původem Z Holanska. Mám propadlou nádrž a potřebuju ji vymněnit a nevím o žádném servisu kde mají holanské typy. Nevíte někdo o nějakém??? Díky:papa Citovat
J.pcd Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Původně zaslal: Denim Nazdar všichni, potřebuju poradit s LPG původem Z Holanska. Mám propadlou nádrž a potřebuju ji vymněnit a nevím o žádném servisu kde mají holanské typy. Nevíte někdo o nějakém??? Díky:papa No pokud vím, nádrž se celá nemění, po 10 letech se na tom má dělat tlaková zkouška - skoč si tam, kde dělají přestavby LPG. Nová nádrž se dává v případě, že tlakovou zkouškou neprojde. Ale jak je to s těma Holanďanama - to fakt nevím. Na Tvém místě bych se zeptala tam, kde ty přestavby dělají - stopro musí mít zkušenosti s jinými typy nádrží Citovat
Denim Odesláno 10. duben 2006 Autor Odesláno 10. duben 2006 Já už jsem tam byl a řekli mi že to musí překopat na italskou nádrž i s přívodem.RAději bych koupil stejnou aby to nestálo tolik peněz:myslim Citovat
J.pcd Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Původně zaslal: Denim Já už jsem tam byl a řekli mi že to musí překopat na italskou nádrž i s přívodem.RAději bych koupil stejnou aby to nestálo tolik peněz:myslim To se mi nezdá, že by se to muselo měnit - já se kdyžtak kouknu na nějaký stránky a dám vědět... PS: Ještě kdyžtak napiš, odkud jsi, abych Tě nehnala na druhej konec republiky [upravil dne 10.4.06 J.pcd] Citovat
Denim Odesláno 10. duben 2006 Autor Odesláno 10. duben 2006 Jsem z Jablonce nad Nisou.Taky jsem koukal ale nic nenašel(zatím). Citovat
starter Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 nádrž se podle nový vyhlášky pouze vyměňuje, dřív byla možná tlaková zkouška, dnes nikoliv, cena nádrží od 4K + práce kup si dehta, je to cenově nastejno:mrk Citovat
Denim Odesláno 10. duben 2006 Autor Odesláno 10. duben 2006 Co to je dehta???nejsem až tak zběhlý v těchto výrazech:mad: Citovat
starter Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Původně zaslal: Denim Co to je dehta???nejsem až tak zběhlý v těchto výrazech:mad: jo sorry dehet=naf?ák:D Citovat
J.pcd Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Původně zaslal: starter nádrž se podle nový vyhlášky pouze vyměňuje, dřív byla možná tlaková zkouška, dnes nikoliv, cena nádrží od 4K + práce kup si dehta, je to cenově nastejno:mrk Mno Ti dík - mě se revize nádrže blíží - bo už proběhla?? Si mi moc nepotěšil Citovat
Denim Odesláno 10. duben 2006 Autor Odesláno 10. duben 2006 Tak kdo má ještě plyňáka jako já tak si zapamatujte že holandské nádrže najdete na www.gpl.cz mají tam tři druhy jen si vybrat.:roker Citovat
starter Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Původně zaslal: J.pcd Původně zaslal: starter nádrž se podle nový vyhlášky pouze vyměňuje, dřív byla možná tlaková zkouška, dnes nikoliv, cena nádrží od 4K + práce kup si dehta, je to cenově nastejno:mrk Mno Ti dík - mě se revize nádrže blíží - bo už proběhla?? Si mi moc nepotěšil doufám, že si rozumíme, nádrž je na 10 let Citovat
Denim Odesláno 10. duben 2006 Autor Odesláno 10. duben 2006 Pokud je na nádrži 00 tak je propadlá. Jestli tam máš 01 tak jsi v pohodě a můžeš vesele lítat. Zjistí ti to kdyžtak na každé TK Citovat
J.pcd Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Původně zaslal: Denim Pokud je na nádrži 00 tak je propadlá. Jestli tam máš 01 tak jsi v pohodě a můžeš vesele lítat. Zjistí ti to kdyžtak na každé TK To nevim, co na ni je - ale před deseti lety byl dělanej plyn na tom autě - se podívam, přinejhoršim přitlačim nějakou korunu za novou nádrž - kua Doufám, že tam budu mít 01 - PS: To je dělení čeho?? 00 a 01:D Citovat
J.pcd Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Původně zaslal: starter Původně zaslal: J.pcd Původně zaslal: starter nádrž se podle nový vyhlášky pouze vyměňuje, dřív byla možná tlaková zkouška, dnes nikoliv, cena nádrží od 4K + práce kup si dehta, je to cenově nastejno:mrk Mno Ti dík - mě se revize nádrže blíží - bo už proběhla?? Si mi moc nepotěšil doufám, že si rozumíme, nádrž je na 10 let To vím, jelikož jsem již jedno auto na plyn měla, tak nějak tak vím, že na revize zařízení se má chodit po 10.000 Km, nejdéle však 1x ročně a bla bla bla a po deseti letech se měla dělat tlaková zkouška (jak to probíhá i u normálních PB lahví či u lahví technických plynů)... Já zase nensem tak blbá, jak vypadam Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.