J.pcd Odesláno 9. duben 2006 Odesláno 9. duben 2006 Vážení tuningové, vybrala jsem si tento excelentní model předního spoileru a vzhledem k tomu, že jsem nováček v Peugeotu, vim houby, kde a jak a proč a co sehnat a shánět: S P O I L E R Děkuji předem moc za rady a porady a odměnou Vám bude můj upravený model Bohuša - P405 [upravil dne 10.4.06 J.pcd] Citovat
Ajdamek Odesláno 9. duben 2006 Odesláno 9. duben 2006 Není ta fotka náhodou z www.tuzing.com? Citovat
J.pcd Odesláno 9. duben 2006 Autor Odesláno 9. duben 2006 Původně zaslal: Ajdamek Není ta fotka náhodou z www.tuzing.com? Ne-e, neny, je z Peuegot club - Vidíš dle url adresy: www.peugeot-club.com - galerie P405:mrk Citovat
Kvasky Odesláno 9. duben 2006 Odesláno 9. duben 2006 Ta 405tá je pěkná, ale ten utínač hlav bych tam teda nemusel:roll Citovat
J.pcd Odesláno 9. duben 2006 Autor Odesláno 9. duben 2006 Původně zaslal: Kvasky Ta 405tá je pěkná, ale ten utínač hlav bych tam teda nemusel:roll No asi nic nebude, když to neseženu :roker:D Citovat
Capy Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 A neni to náhodou domorobo.To pak asi neseženeš.Jedině udělat:super Citovat
J.pcd Odesláno 10. duben 2006 Autor Odesláno 10. duben 2006 Původně zaslal: Capy A neni to náhodou domorobo.To pak asi neseženeš.Jedině udělat:super No prosim - tak nic nebude asik Citovat
Marda106 Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Původně zaslal: J.pcd Původně zaslal: Capy A neni to náhodou domorobo.To pak asi neseženeš.Jedině udělat:super No prosim - tak nic nebude asik Tak si to nech udelat na zakazku z laminatu... sice to bude asi drahy ale muzes si ho nechat udelat podle svych predstav.. Citovat
J.pcd Odesláno 10. duben 2006 Autor Odesláno 10. duben 2006 Původně zaslal: Marda106 Původně zaslal: J.pcd Původně zaslal: Capy A neni to náhodou domorobo.To pak asi neseženeš.Jedině udělat:super No prosim - tak nic nebude asik Tak si to nech udelat na zakazku z laminatu... sice to bude asi drahy ale muzes si ho nechat udelat podle svych predstav.. Když já su chudá študéntka a dvě robata na krku No nevim nevim, jak se mi to povede - snad něco seženu Ale tenhle spoiler - to laská na prfní pohled prostě noo PS: Kolik že by to stálo??? [upravil dne 10.4.06 J.pcd] Citovat
VDO Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 No a musíš mít zrovna tenhle ??? Já bych měl na prodej svuj. Ale je to trochu jinej styl. Je takovej hodně jednoduchej a uhlazenej. Citovat
VDO Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Jestli chceš pošlu ti fotku. Ale k mání by byl až po Mimoňi. Pak si klidně postavim zas novej . Citovat
Neon Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 J.pcd: Vítám tě v klubu. Tenhle spoiler bude jak již někdo psal určitě vyrobenej home alone a nechat si ho udělat by tě mohlo vyjít na pěknej ranec - když jsi psala, že tě auto vyšlo na 8tis, tak tímto, nebo podobným spojlerem na zakázku by jsi tu cenu vklídku překročila. Počkej, až ti pošle VDO fotku toho jeho - je fakt pěknej, tak bych si ho bejt tebou vzal. Ale budeš muset počítat s tím, že jakmile tam budeš mít spojler, budeš omezená v takovejch věcech, jako je parkování apod. Já měl vepředu taky - a už tam po roce neni - takže tohle bych promyslel. T A D Y je jeden typovej a cena, abys viděla, že nekecám:D Citovat
VDO Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Tak tenhle narazník je takovej divnej. Dal bych sem fotku svýho, ale nějak mi to nejde. (jsem PC antitalent) Citovat
J.pcd Odesláno 10. duben 2006 Autor Odesláno 10. duben 2006 Původně zaslal: VDO Jestli chceš pošlu ti fotku. Ale k mání by byl až po Mimoňi. Pak si klidně postavim zas novej . O.K. pošli foto a mě se to hodí spíš déle než dříve - klidně si na spoiler počkám dva tři měsíce - to mě nevadí. Zase nejsem zastáncem divokýho tuningu, mi stačí, když to auto bude nějak vypadat - aspoň malinko jinak než všedně Jako automat to stejně nebude jezdit jako blááázen PS: Taky napiš přibližnou cenu [upravil dne 10.4.06 J.pcd] Citovat
J.pcd Odesláno 10. duben 2006 Autor Odesláno 10. duben 2006 Původně zaslal: Neon J.pcd: Vítám tě v klubu. Tenhle spoiler bude jak již někdo psal určitě vyrobenej home alone a nechat si ho udělat by tě mohlo vyjít na pěknej ranec - když jsi psala, že tě auto vyšlo na 8tis, tak tímto, nebo podobným spojlerem na zakázku by jsi tu cenu vklídku překročila. Počkej, až ti pošle VDO fotku toho jeho - je fakt pěknej, tak bych si ho bejt tebou vzal. Ale budeš muset počítat s tím, že jakmile tam budeš mít spojler, budeš omezená v takovejch věcech, jako je parkování apod. Já měl vepředu taky - a už tam po roce neni - takže tohle bych promyslel. T A D Y je jeden typovej a cena, abys viděla, že nekecám:D Oo díky díky díky za přivítání - co se týká Tvé poznámky spoiler vs. parkování - tak toho jsem si vědoma, fáfa (favorit) zrovna nebyl obyčejnej . Sice nejsem tuning blázen, ale prostě to musí nějak majinko vypadat Citovat
J.pcd Odesláno 10. duben 2006 Autor Odesláno 10. duben 2006 PS: A zadní nárazník by nabyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyl?????? Citovat
J.pcd Odesláno 10. duben 2006 Autor Odesláno 10. duben 2006 Původně zaslal: VDO Tak tenhle narazník je takovej divnej. Dal bych sem fotku svýho, ale nějak mi to nejde. (jsem PC antitalent) Pošli mi foto sím na mail J.pcd@seznam.cz Kujůůůůů Citovat
VDO Odesláno 11. duben 2006 Odesláno 11. duben 2006 Jpcd: No cenu bych si představoval si 3000tis. Ale když budu mít zrovna dobrou náladu, tak bych možná i něco slevil Jinak zadní nemám. Ale chystám se nějakej postavit. (Já snad začnu dělat formy z těch nárazníků co seu postavil) Fotku pošlůůů Citovat
chuck11 Odesláno 11. duben 2006 Odesláno 11. duben 2006 Původně zaslal: VDO Jpcd: No cenu bych si představoval si 3000tis. Ale když budu mít zrovna dobrou náladu, tak bych možná i něco slevil Jinak zadní nemám. Ale chystám se nějakej postavit. (Já snad začnu dělat formy z těch nárazníků co seu postavil) Fotku pošlůůů A když už si až tak hodnej nedokázal bys postavit na 306,spoiler pod zadní nárazník:papa:papa:papa:papa Citovat
VDO Odesláno 11. duben 2006 Odesláno 11. duben 2006 Dokázal, ale to chceš napasovat z něčeho jinýho, nebo byrobit nějakej unikát ?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.