Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vážení tuningové,

vybrala jsem si tento excelentní model předního spoileru a vzhledem k tomu, že jsem nováček v Peugeotu, vim houby, kde a jak a proč a co sehnat a shánět:

S P O I L E R

Děkuji předem moc za rady a porady a odměnou Vám bude můj upravený model Bohuša - P405 :D

:mrk

[upravil dne 10.4.06 J.pcd]

Odesláno
Původně zaslal: Ajdamek

Není ta fotka náhodou z www.tuzing.com?

Ne-e, neny, je z Peuegot club :D - Vidíš dle url adresy:

www.peugeot-club.com - galerie P405:mrk

Odesláno
Původně zaslal: J.pcd

Původně zaslal: Capy

A neni to náhodou domorobo.To pak asi neseženeš.Jedině udělat:super

No prosim - tak nic nebude asik :myslim:D

Tak si to nech udelat na zakazku z laminatu... sice to bude asi drahy ale muzes si ho nechat udelat podle svych predstav..

Odesláno
Původně zaslal: Marda106

Původně zaslal: J.pcd

Původně zaslal: Capy

A neni to náhodou domorobo.To pak asi neseženeš.Jedině udělat:super

No prosim - tak nic nebude asik :myslim:D

Tak si to nech udelat na zakazku z laminatu... sice to bude asi drahy ale muzes si ho nechat udelat podle svych predstav..

Když já su chudá študéntka a dvě robata na krku :myslim No nevim nevim, jak se mi to povede - snad něco seženu :aut Ale tenhle spoiler - to laská na prfní pohled prostě noo :D

PS: Kolik že by to stálo??? :D

Odesláno

J.pcd: Vítám tě v klubu. Tenhle spoiler bude jak již někdo psal určitě vyrobenej home alone a nechat si ho udělat by tě mohlo vyjít na pěknej ranec - když jsi psala, že tě auto vyšlo na 8tis, tak tímto, nebo podobným spojlerem na zakázku by jsi tu cenu vklídku překročila.

Počkej, až ti pošle VDO fotku toho jeho - je fakt pěknej, tak bych si ho bejt tebou vzal. Ale budeš muset počítat s tím, že jakmile tam budeš mít spojler, budeš omezená v takovejch věcech, jako je parkování apod. Já měl vepředu taky - a už tam po roce neni - takže tohle bych promyslel.:papa

T A D Y je jeden typovej a cena, abys viděla, že nekecám:D

Odesláno
Původně zaslal: VDO

Jestli chceš pošlu ti fotku. Ale k mání by byl až po Mimoňi. Pak si klidně postavim zas novej .

O.K. pošli foto a mě se to hodí spíš déle než dříve - klidně si na spoiler počkám dva tři měsíce - to mě nevadí. Zase nejsem zastáncem divokýho tuningu, mi stačí, když to auto bude nějak vypadat - aspoň malinko jinak než všedně :D

Jako automat to stejně nebude jezdit jako blááázen :aut:D

PS: Taky napiš přibližnou cenu

Odesláno
Původně zaslal: Neon

J.pcd: Vítám tě v klubu. Tenhle spoiler bude jak již někdo psal určitě vyrobenej home alone a nechat si ho udělat by tě mohlo vyjít na pěknej ranec - když jsi psala, že tě auto vyšlo na 8tis, tak tímto, nebo podobným spojlerem na zakázku by jsi tu cenu vklídku překročila.

Počkej, až ti pošle VDO fotku toho jeho - je fakt pěknej, tak bych si ho bejt tebou vzal. Ale budeš muset počítat s tím, že jakmile tam budeš mít spojler, budeš omezená v takovejch věcech, jako je parkování apod. Já měl vepředu taky - a už tam po roce neni - takže tohle bych promyslel.:papa

T A D Y je jeden typovej a cena, abys viděla, že nekecám:D

Oo díky díky díky za přivítání - co se týká Tvé poznámky spoiler vs. parkování - tak toho jsem si vědoma, fáfa (favorit) zrovna nebyl obyčejnej :D. Sice nejsem tuning blázen, ale prostě to musí nějak majinko vypadat :mrk

Odesláno

Tak tenhle narazník je takovej divnej. Dal bych sem fotku svýho, ale nějak mi to nejde. (jsem PC antitalent):myslim

Pošli mi foto sím na mail J.pcd@seznam.cz

Kujůůůůů :D

Odesláno

Jpcd: No cenu bych si představoval si 3000tis. Ale když budu mít zrovna dobrou náladu, tak bych možná i něco slevil :)

Jinak zadní nemám. Ale chystám se nějakej postavit. (Já snad začnu dělat formy z těch nárazníků co seu postavil)

Fotku pošlůůů

Odesláno

Jpcd: No cenu bych si představoval si 3000tis. Ale když budu mít zrovna dobrou náladu, tak bych možná i něco slevil :)

Jinak zadní nemám. Ale chystám se nějakej postavit. (Já snad začnu dělat formy z těch nárazníků co seu postavil)

Fotku pošlůůů

A když už si až tak hodnej nedokázal bys postavit na 306,spoiler pod zadní nárazník:papa:papa:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...