Koki Mercury Odesláno 6. květen 2021 Odesláno 6. květen 2021 Zdravim chlapi, jsem nový majitel vozu Peugeot 308 SW 1.6 HDi 2014 - od včerejška... Potřebuji udělat výměnu oleje a s tím související resetovani servisního intervalu. Můžete mi prosím poradit: kolik litrů oleje? Jak resetovat počítadlo? Děkuji Citovat
ozzy56 Odesláno 6. květen 2021 Odesláno 6. květen 2021 ahoj, kup 5 litrový kanystr, abys měl na případné dolívání, při nalívání oleje do motoru kontroluj hlavně měrku oleje! , jinak se tam vleze kolem 4 litrů drž to tlačítko mezi budíkama a zapni klíček, až bude na počítadle nula, tak tlačítko pusť a vypni klíček Citovat
Koki Mercury Odesláno 6. květen 2021 Autor Odesláno 6. květen 2021 (upraveno) Diky za info ohledně množství oleje... jde mi i o to smazání servisního intervalu na olej... vím že např. Na p206 t9 šlo udělat kombinací tlačítka na budikach společně s pootocenim spínací skříňky... jde to i na P308 Sorry nedocetl jsem to do konce Upraveno 6. květen 2021 uživatelem pavelu96 nepiš další příspěvky - použij "Upravit" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.