Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Musim se s vami hosi podelit o jednu zkusenost za kterou nemuze nikdo pouze ja.Pred dvema mesici mi zaclo hucet zepredu jako od kol nejdrive jsem vymenil kola predni za zadni ale nepomohlo to tudiz nasledovalo rozebrani macphersna a vyrazeni lozisek s nasledovnou vymenou vse bylo cca 2 mesice vporadku az do tohoto tydne kdy se vse zopakovalo na chlup stejne huceni takze jsem nevahal zakoupil dalsi lozisko s tim ze jsem asi jedno poskodil pri nandavani a jake bylo me zkalamni kdyz jsem dnes po celodeni praci s vymenou zjistil ze se huceni vubec nezmenilo z cehoz plyne ze jsem vul pac to je s nejvetsi pravdepodobnosti polosa a ja vyhodil litr za dalsi lozisko uplne zbytecne .Takze az vam nekdy bude hucet a vy loZiska vymenite NIKDY JE NEMENTE 2X pak pac budete tlouct halvou do stolu jako ja

Odesláno

jojo tohle je zkusenost kterou si ale musi zazít kazdy kdo si dela auto sam, taky sem si rikal ze bych takovouhle ko**tinu nikdy neudelal, ale od jiste doby uz umim menit poloosy na pockání:aut:aut:papa:papa a kamarad zas karburatory, kdyz zjistim ze sem neco udelal zbytecne, rikam tomu trenink ne blbost:D:mad:

Odesláno

Je to pakáž, vysledovat odkud to jde a co to hučení dělá.

Otcovi na Oktávce hučel předek. Nové pneu, nové čepy, laserová geometrie, pak nové ložiska. Hukot menší ale stále velice patrný.

Na STK na válcích se jevilo jako hluk od zadní nápravy (já s otcem jsme to slyšely furt zepředu).

Horší tlumiče vzadu, vyjeté plošky na zadních pneu, hukot v autě.

No, holt taky pár nových věcí na autě než se to poddalo. Ale neberu to jako tragedii, autu to vůbec neublíží.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...