Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

sežeň si kamaráda. Dej mu do ruky flašku s hadičkou a klíček. Ty si vem hadici o kompresoru a zapni ho. Dolej nádobku do plna,zavíčkuj, a hadici přilož k dirce do víčka a řekni kamarádovi a? povolí odvzdušňovák. Je to stejnej postup jako při našlapání ale o hodně rychlejší a možná i učinnější. Místo kamaráda můžeš poprosit i třeba svou drahou polovičku,ale z více důvodů bych radši volil kamaráda. Nebo pokud si seženeš ještě jedno víčko a upravíš si ho aby tam hadička držela přišroubovaná,můžeš pracovat sám jako já. Nafoukáš kompresor s rezervní nadobou!! na 4 atm a obcházíš kola sám. Nejdříve zadní levé,pak zadní pravé,pravé přední a levé přední. Ještě jednou zopakuješ a máš zaručeně jedovky. A když ne,tak seš v prdeli a hledej závadu jinde

Odesláno

Ten navod co je na hlavni strance je k nicemu, chyby obrazky a nejspis mam i jiny ABS, protoze sem na nem nenasel zadny odvzdusnovaky.

Ten postup s kompresorem sem taky zkousel, kazdou brzdou sem protlacil asi 0.5l brzdovky, ted uz tece bez bublin. Problem je asi v tom ze sem pri vyndavani zadnich naprav nechal celej system zavzdusnit a ted to nemuzu dostat z ABS.

Odesláno

já měl po bouračce venku celou tu jednotku ABS. A bylo to asi 3 měsíce než sem to po večerech a neustálým shánění dílů složil. A odvzdušňěný sem to měl za 20 minut našlapáním. A po tejdnu co sem sehnal druhý víčko, ještě pro jistotu jednou kompresorem. Tou jednotkou se rozvádí kapalina od nádobky k jednotlivejm kolům,takže jakmille ti nejdou bublinky z odvzdušňováků, vzduch tam není žádnej. A co ABS? To ti funguje?

[upravil dne 7.4.06 Dafe]

Odesláno

ABS predtim funkcni bylo, ted mi to na asfaltu neflekuje, takze nevim. Na sterku jsem to nezkousel. Kolega v praci mi rikal, ze jsem mozna znicil gumycky v brzdovem valci (jak jsem vyslapaval brzdovku).

Odesláno

Pochybuju že by odešli gumyčky v hlavním brzdovým válci. To by se pak propadal pedál při brždění(něco jako když to máš zavzdušněný) Při brždění se pedál propadá nebo je tvrdej? Prostě popiš jak se chová brzdovej pedál. Jestli stejně jako dřív nebo jinak,citíš v tom vzduch. Nebo když to chcípneš,tak by si měl tak třikrát zabrzdit a pak by měl ztvrdnout. Jestli je tvrdej hned po zhasnutí motoru tak bych to viděl na posilovač. Kámošovy to na felícii v kombíku dělal zátěžák. Ale jestli ho má sedan 406 to nevim. Nebo ještě jedna rada. Zajeď do servisu a nech si vyměnit brzdovku. A pak jim řekni že to nebrzdí, a? to spravěj. Autorizovanýmu servisu to občas neuškodí ,když ostatní lidi tak šiděj o prachy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...