dracik Odesláno 6. duben 2006 Odesláno 6. duben 2006 serus samani. mam dotaz. po 1. Ked nastartujem svoju 406 tak mi tam furt blika svetielko air-bag. niekedy mi to prestane, ale problem nie je vyrieseny lebo zase po par dnoch to tam zase straši. čím to je, čím to je... po 2. Pri vyhodeni smeroviek to niekedy nepocujem blikat, ale po chvili ked to zase vyhodim uz to funguje. v kazdom pripade blinkre funguju. po 3. aj vam sa zda ze HDička tak nejak tazko startuju?vsetko sa zatrasie. diky Citovat
chuck11 Odesláno 7. duben 2006 Odesláno 7. duben 2006 Ten problém airbagu je častý problém v konektoru pod sedačkama,většinou se to řeší tím že se dají napevno(spájí se) Tvůj druhý problém bude asi v relátku pro blinkry Co se týče tvého třetího problému-všichni naftáci se při startu \"zatřesou\" Citovat
dracik Odesláno 7. duben 2006 Autor Odesláno 7. duben 2006 diky za odpovede.ale este mozez mi povedat kde je to rele. bude niekde pod palubovkou, alebo pri ostatnych relatkach pod kapotou? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.