MJSytic Odesláno 5. srpen 2022 Odesláno 5. srpen 2022 Tak si to připrav a vlez do auta, až začne pršet Citovat
davidse Odesláno 20. srpen 2022 Odesláno 20. srpen 2022 Tak dneska ráno po vydatném dešti jsem měl asi okolo 500 ml vody, zadní brzdové světlo bylo popraskané a tak jsem ho nechal vyměnit a pořád tam zatéká a v servise po sundání zadního pravého světla bylo vše OK ( těsnění) tak nevíte kde by to ještě mohlo téct Citovat
davidse Odesláno 8. duben 2023 Odesláno 8. duben 2023 Auto bylo kvůli zatekání podruhé v servisu a opět to není vyřešené zateče při dešti okolo 300 ml vody je pod pravým zadním světlem zadní světlo přetěnily ale opět to vůbec nepomohlo, prostor vyplňuji papírovýmy ubrousky a potom je vyhodím a opět znova, už si nevím rady do servisu to už nechci dávat Citovat
pavelu96 Odesláno 8. duben 2023 Odesláno 8. duben 2023 Řešíš to už rok a stále nevíme, jestli jsi to vzal na myčku a nezkusil vypozorovat kudy tam teče. Na bývalé 308 jsem měl taky poškozené těsnění na pravé straně kolem okna a po ruční myčce byly kapky vody na plastu uvnitř kufru. Ale zase na odlehčení - po 7 měsících bylo v kufru o 200ml méně, tak za necelý rok třeba budeš na 0ml... Citovat
holliers Odesláno 27. prosinec 2023 Odesláno 27. prosinec 2023 V 14. 3. 2021 at 18:50, Sidorovič napsal: Peugeot 308 5dv.1.6 vti. Ahoj. Prosím o radu. Zatéká do kufru ,voda se objeví mezi plasty c sloupku a stéká do prostoru rezervy. Díky Ahoj, zjistil jsi prosím kudy ti tam teklo? Mám ten samý problém Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.