Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak dneska ráno po vydatném dešti jsem měl asi okolo 500 ml vody, zadní brzdové světlo bylo popraskané a tak jsem ho nechal vyměnit a pořád tam zatéká a v servise po sundání zadního pravého světla bylo vše OK ( těsnění) tak nevíte kde by to ještě mohlo téct

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Auto bylo kvůli zatekání podruhé v servisu a opět to není vyřešené zateče při  dešti okolo 300 ml vody je pod pravým zadním světlem zadní světlo přetěnily ale opět to vůbec nepomohlo, prostor vyplňuji papírovýmy ubrousky a potom je vyhodím a opět znova, už si nevím rady do servisu to už nechci dávat

Odesláno

Řešíš to už rok a stále nevíme, jestli jsi to vzal na myčku a nezkusil vypozorovat kudy tam teče. Na bývalé 308 jsem měl taky poškozené těsnění na pravé straně kolem okna a po ruční myčce byly kapky vody na plastu uvnitř kufru. 

Ale zase na odlehčení - po 7 měsících bylo v kufru o 200ml méně, tak za necelý rok třeba budeš na 0ml... 😂

• O 8 měsíců později...
Odesláno
V 14. 3. 2021 at 18:50, Sidorovič napsal:

Peugeot 308 5dv.1.6 vti.
Ahoj. Prosím o radu. Zatéká do kufru ,voda se objeví mezi plasty c sloupku a stéká do prostoru rezervy. Díky

IMG_20210314_171456_LI.jpg

IMG_20210314_171509_LI.jpg

Ahoj, zjistil jsi prosím kudy ti tam teklo? Mám ten samý problém 🙈

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...