jan.svaton Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 Zdravim, tak jsem sehnal repraky, ktery chci dat do zadnich dveri. Vede mi tam nejaky kabel, mohl by to byt kabel na reproduktory? Jak je tam mam vlastne prichytit? Diky Citovat
VDO Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 proč dáváš repra do zadních dveří? Vždy? budou uplně dole a nebudou pořádně slyšet.. Nehledě na to, že když otevřeš dveře, tak je stejně málo místa na vystupování a pořád ti do nich bude někdo kopat. Spíš bych se soustředil na přední dveře a zadní plato pod oknem. Ale je to jen muj názor. Citovat
jan.svaton Odesláno 5. duben 2006 Autor Odesláno 5. duben 2006 jenze to je kombik. to je ten hlavni problem. tak co mi poradis? Citovat
jan.svaton Odesláno 5. duben 2006 Autor Odesláno 5. duben 2006 tak nejde ani o to nalozenej, ale jde o to ze kazdej den nekdo sedi vzadu. nebo jak bych to mel vyresit? Citovat
VDO Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 No jsou asi tři možnosti. 1. zaimplantovat repra do 5tých dveří. Výhoda je že jsou vasměrované na cestující a dveře fungují jako dobrá ozvučnice. Nevýhoda je že hrozí poškození nákladem a pokud třeba vozíš psa, tak tan z toho asi nadšenej nebude. 2. Dala by se vyrobit ozvučnice (bedna) z MDFky. Už jsem to dělal do Passata. Vypadá to jako by bylo za zadníma sedačkama takové plato (velikostně asi 20cmXšíře zavazadelníku) a je to vlastně box, kterej je ta sedačkama. Zvrchu jsou do jěn namontované repra (ovály nebo 16 cm) a boz může být v půlce podélně rozdělen, přičemž je vrchní půlka ozvučnice a spodní může sloužit jako přihrádka na nějaké věci jako např. hever, naředí, žarovky atd. 3. zainvestuj do pořádných a kvalitních reproduktorů dopředu a udělej pořádnou zástavbu do př. dveří. Citovat
jan.svaton Odesláno 5. duben 2006 Autor Odesláno 5. duben 2006 hm, takze prvni kvuli psovi moc nepripada v uvahu. druha ta je lepsi, ale obcaspotrebuju sklopit sedadla kdyz vezu neco vetsiho (proto kombi) a ta treti mi nevyresi ten problem ze vzadu cestujici neslysi. takze co ted? Citovat
VDO Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 Udělat druhou variantu odpojovatelnou a vyndavací. To neni vubec problem Citovat
jan.svaton Odesláno 5. duben 2006 Autor Odesláno 5. duben 2006 to by slo. a nemas to nekde nahodou vyfoceny nebo tak neco? abych mel nejakou predstavu? to tam budu muset teda jeste nejak ukotvit Citovat
VDO Odesláno 5. duben 2006 Odesláno 5. duben 2006 Tohle na fotkách nemám. Bylo to ukotvený suchozipama na podlaze a popruhem ze stran. Citovat
Capy Odesláno 7. duben 2006 Odesláno 7. duben 2006 he když vydržíš do pondělka(možná sobota) tak ti vyfotim jak to mam udělaný já.Podle mě je to nejlepší způsob jakej jde a je plně funkční jako původní plato. ten vysouvací díl jsem nahradil deskou 10mm silnou vyztuženou al profilama. zasouvá se to i s těma reprákama.Mam to na konektor takže to jde celý vyndat.Jestli chcěš fotky tak ti je pošlu:super Citovat
jan.svaton Odesláno 7. duben 2006 Autor Odesláno 7. duben 2006 jj, diky to by jsi byl moc hodnej. Citovat
mk405 Odesláno 8. duben 2006 Odesláno 8. duben 2006 Původně zaslal: Capy he když vydržíš do pondělka(možná sobota) tak ti vyfotim jak to mam udělaný já.Podle mě je to nejlepší způsob jakej jde a je plně funkční jako původní plato. ten vysouvací díl jsem nahradil deskou 10mm silnou vyztuženou al profilama. zasouvá se to i s těma reprákama.Mam to na konektor takže to jde celý vyndat.Jestli chcěš fotky tak ti je pošlu:super tak sem s tím foto, at každý vidí že se tu nedoporučujou jen kraviny ale že funguje Citovat
Capy Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Foto až zítra dneska se to nepovedlo:bojim Citovat
Capy Odesláno 11. duben 2006 Odesláno 11. duben 2006 Tak asi tak to vypadá.Ještě to neni potaženo a nejsou ani mřížky jen nabarveno,protože se mi jeden reprák odchrchlal do věčných basyš?.Šetří se na jiné trochu kvalitní. Výroba jednoduchá dřevotřísková deska 10mm lepší bude asi MDF vyříznutá přesně podle tvaru toho původního dílu.Vyztuženo 2-ma profily al 10x10mmPokud repro vyčnívá jako mě musí se udělat ještě distanční kroužek aby to šlo zasouvat.Kabel je na konektor takže to lze celé vyndat plato vysunuté povysunuté a zasunuté zespodu [upravil dne 11/4/06 Capy] Citovat
mk405 Odesláno 11. duben 2006 Odesláno 11. duben 2006 tož vymyšlené je to zajímavě, ale pokud to nemáš přidělané napevno tak nemáš strach že v případě čelního nárazu ti to platu usekne hlavu?:bojim:bojim Citovat
Capy Odesláno 11. duben 2006 Odesláno 11. duben 2006 člověče nemam.Z toho pevnýho dílu se to jen tak nedostane tam je to asi ještě 10 cm.Ten dopředu neproletí.Ten zadní taky jen tak dopředu neprojde kolem sloupků.Drží to ještě vzadu v těch hákách a ty kdyby povolily tak se to plato zasune.Takže si myslim že to je docela bezpečný.Ono vůbez vyndat to celý plato i jako origo je docela hlavolam vyndat. Citovat
mk405 Odesláno 11. duben 2006 Odesláno 11. duben 2006 pokud je to nějak zaháklé tak je to ok:super z toho obrázku to vypadá že to tam jen leží. Jinak ono se to nezdá ale při nárazu to pak lítá slušně Citovat
Capy Odesláno 11. duben 2006 Odesláno 11. duben 2006 jj je to zacvaklý vzadu do takovej držáků co jsou na 8mičkách čepech v kastli.A ten pevnej díl má vpředu taky tyhle dva čepy plus 2 pomocný v polovině.celkem tedy 6 čepů.Je to podle mě bezpečnější než plata ve fábijích a takovejch autech kde to jenom leží. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.