ElektronikCZ Odesláno 21. leden 2021 Odesláno 21. leden 2021 Šlo, ale nachystej si třeba 100k nebo kolik budou chtít, dekra není levná Citovat
Roman159 Odesláno 21. leden 2021 Autor Odesláno 21. leden 2021 (upraveno) Delal bych si vse sam sehnal si dily a namontoval vse sam pak bych si to nechal jen zkontrolovat jestly je vse spravne a v jednotce to nechal povolit atd Upraveno 22. leden 2021 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
ElektronikCZ Odesláno 21. leden 2021 Odesláno 21. leden 2021 Však jo, musíš si nechat tu přestavbu otypovat, a jestli se dobře pamatuju chtěli nemalé částky. Levněji to budeš mít přes Německo/Polsko, ale i tak si připrav 10-50tis. Citovat
Roman159 Odesláno 21. leden 2021 Autor Odesláno 21. leden 2021 (upraveno) Budu nejspise kupovat jine a tohle bych mel na srandy,zavody blbosti atd nejspis pokud koupim jine a uz ted to jede tak si myslim te by to mohlo mit cenu to udelat Upraveno 22. leden 2021 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
balon Odesláno 22. leden 2021 Odesláno 22. leden 2021 To já vím, dekra není levná, já to spíš psal jako nějakou další možnost... Citovat
ElektronikCZ Odesláno 22. leden 2021 Odesláno 22. leden 2021 Jinak teda, mrkni na bazoš po nějakém turbu v dobrém stavu, nebo jsem tam viděl supercharger z mercedesu za 6k. Pak potřebuješ nejspíš i standalone jednotku, hledej megasquirt nebo speeduino. Lambdu třeba z 14point7.com, intercooler taky klidně z bazoše, nějaký trubky a drobnosti, větší vstřiky buď použitý testovaný nebo nový, a to by ti do začátku mohlo stačit. Origo vstřiky nějakou rezervu mají ale nečekej moc. Pak šup na brzdu, nebo nastudovat a ladit na silnici. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.