Petr 406 red Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: Trundik tak to já jen umyl. Leštit budu až před srazem Já jsem to taky ještě neleštil. Dokud bude pršet tak je to škoda. to nebylo lesteni, to bylo pouze odstranovani svinstva po zime hezky projet myckou, pak zamalovat dubky v laku a nakonec potahnout ochrannou vrstvou Aha tak to jo. To ja bych do myčky nejel raději si to auto umyju doma Citovat
Guest minimaxa Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Není nad ruční mytí. Ale musím ještě tak tejden počakat, hold s tím 1m sněhu, co tu ještě leží, se přetlačovat nebudu Citovat
Vvitty Odesláno 2. duben 2006 Autor Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Aha tak to jo. To ja bych do myčky nejel raději si to auto umyju doma dobra mycka problem nezpusobi... nesmis jezdit tam, kde kaslou na udrzbu a nesetrit a vzit si program vcetne predmyti, aby se smyla hruba spina a kaminky. normalne meju taky doma, ale potreboval jsem vzit i spodek a to neudelam... leda bych projel po naplavkach na nabrezi [upravil dne 2.4.06 Vvitty] Citovat
Petr 406 red Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: Petr 406 red Aha tak to jo. To ja bych do myčky nejel raději si to auto umyju doma dobra mycka problem nezpusobi... nesmis jezdit tam, kde kaslou na udrzbu a nesetrit a vzit si program vcetne predmyti, aby se smyla hruba spina a kaminky. normalne meju taky doma, ale potreboval jsem vzit i spodek a to neudelam... leda bych projel po naplavkach na nabrezi [upravil dne 2.4.06 Vvitty] To jo ale stejně. Do myčky jedu jedině s tátovo. Spodek vezmu hezky vapíkem a je to OK Citovat
aka Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: Petr 406 red Pěkný Ale to se to myje když je na to víc lidí Já jsem ho měl taky umyty ale pak začalo pršet no ale zase jsme meli vic aut, zeeeee..... jo, a prisli jste o prvni jarni sraz Peugeot-Clubu na mycce u intersparu vevnitr je maly tuningovy obchudek kupodivu tam meli i veci, ktere se daji pouzit... to se normalne nevidi a prisli jste i o druhy sraz: na parkovisti u makra:D:D Citovat
aka Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: Trundik tak to já jen umyl. Leštit budu až před srazem Já jsem to taky ještě neleštil. Dokud bude pršet tak je to škoda. to nebylo lesteni, to bylo pouze odstranovani svinstva po zime hezky projet myckou, pak zamalovat dubky v laku a nakonec potahnout ochrannou vrstvou omg!to znamena, ze az prijde opravdove jaro, budeme teprve lestit?upadnou mi rucicky!!!:mrk Citovat
Vvitty Odesláno 2. duben 2006 Autor Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: aka Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: Trundik tak to já jen umyl. Leštit budu až před srazem Já jsem to taky ještě neleštil. Dokud bude pršet tak je to škoda. to nebylo lesteni, to bylo pouze odstranovani svinstva po zime hezky projet myckou, pak zamalovat dubky v laku a nakonec potahnout ochrannou vrstvou omg!to znamena, ze az prijde opravdove jaro, budeme teprve lestit?upadnou mi rucicky!!!:mrk jojo, uz aby tu bylo Citovat
Pinďa Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Tak to mám horší, vy si umýváte a leštíte a já mám na střeše povodňové blatíčko. Dnes jsem byl uklízet otcovu zahradu (cca 1,5 metru vody), hlavně zahradní domek a šopu na nářadí. Takže úklid auta je odložen (zatím) o týden. [upravil dne 2/4/06 Pinďa] Citovat
aka Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 a ted dulezita otazka: kdo si vsimnul, ze pracujici vvitty neni na zadne fotografii? Citovat
Petr 406 red Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: aka a ted dulezita otazka: kdo si vsimnul, ze pracujici vvitty neni na zadne fotografii? Koukal jsem že tam není. Jen fotil a nedělal co Citovat
aka Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: aka a ted dulezita otazka: kdo si vsimnul, ze pracujici vvitty neni na zadne fotografii? Koukal jsem že tam není. Jen fotil a nedělal co a to jeste vyhazel fotky se sebou.....hruza tydle prazkyee:D:D Citovat
Petr 406 red Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: aka Původně zaslal: Petr 406 red Původně zaslal: aka a ted dulezita otazka: kdo si vsimnul, ze pracujici vvitty neni na zadne fotografii? Koukal jsem že tam není. Jen fotil a nedělal co a to jeste vyhazel fotky se sebou.....hruza tydle prazkyee:D:D To jo :D:D Citovat
Petr 406 red Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: Vvitty odhalili me! pomooooc! Někam se schovej :D Citovat
Petr 406 red Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: aka to vis, ja prijdu an vsechno:D:D:D Jejej taky se mam bát Citovat
chechet Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: Vvitty by Vvitty by Vector skoda jen, ze pres den parkrat sprchlo... ale zase pohled na 306 s nanesenym voskem, jedouci po silnici smerem k podzemnimu parkovisti mohl byt docela zajimavy [upravil dne 2.4.06 Vvitty] ten smouhovaty skin se mi libi. mels u nej zustat Citovat
Crack Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: Crack pěkný taky to budu muset ted o vejkendu umejt naleštit a postavit na letní na letni je jeste chvili casu dost, ale asi tam uz brzy dam jarni obuti ale ty zimaky uz stejne na dalsi sezonu neplanuju, tak je jeste trosku dojezdim... na vysocine je porad snih to máš vlastně pravdu s těma letníma guma,proč dávat letnáky,když je teprv jaro Citovat
aka Odesláno 2. duben 2006 Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: chechet Původně zaslal: Vvitty by Vvitty by Vector skoda jen, ze pres den parkrat sprchlo... ale zase pohled na 306 s nanesenym voskem, jedouci po silnici smerem k podzemnimu parkovisti mohl byt docela zajimavy [upravil dne 2.4.06 Vvitty] ten smouhovaty skin se mi libi. mels u nej zustat ja mu taky rikala, ze ej to super, na to, ze slecny urcite poleti )))) Citovat
Vvitty Odesláno 2. duben 2006 Autor Odesláno 2. duben 2006 Původně zaslal: chechet Původně zaslal: Vvitty by Vvitty by Vector skoda jen, ze pres den parkrat sprchlo... ale zase pohled na 306 s nanesenym voskem, jedouci po silnici smerem k podzemnimu parkovisti mohl byt docela zajimavy [upravil dne 2.4.06 Vvitty] ten smouhovaty skin se mi libi. mels u nej zustat premyslel jsem o tom... ale v technicaku mam napsano barva cerna, tak nevim co by na to panove pri kontrole... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.