Tymros 8 Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Ahojte, stává se mě, že když zamykám auto a chci aby se okna sama automaticky zavřela tak pravé zadní okno, které je otevřené do poloviny sjede dole, místo nahoru. Když je to okno úplně dole tak se zavře bez potíží. Okna je volné a nic ho nebrzdí. Nedávno mi blbnul celý panel oken (u řidiče), našel sem v něm kapky vody, celý sem ho rozdělal, vyčistil a vysušil, teď funguje dobře až na problém s výše zmíněným oknem. Může to mít spojitost nebo co by to mohlo dělat? Quote Link to post Share on other sites
ozzy56 6,593 Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 (edited) při zavřených všech oknech zkus ovladačem v pravých zad. dveřích sjet oknem dolů a pak nahoru a v poloze okna nahoře podrž ovladač cca 2 vteřiny a pak vyzkoušej s ostatními okny Edited December 4, 2020 by ozzy56 Quote Link to post Share on other sites
Tymros 8 Posted December 6, 2020 Author Share Posted December 6, 2020 Tak sem vyzkoušel a zatím funguje. Díky za radu. ozzy56 1 Quote Link to post Share on other sites
ozzy56 6,593 Posted December 6, 2020 Share Posted December 6, 2020 není zač Quote Link to post Share on other sites
Tymros 8 Posted January 6 Author Share Posted January 6 (edited) Tak mě to dělá pořád + jsem zjistil, že nefunguje tlačítko blokace zadních oken, objednal sem nový panel oken z číny ale okno po zamknutí pořád sjíždí dole a tlačítko blokace zadních oken nefunguje, dnes udělal diagnostiku a a test celého panelu a vše bez závad, znovu sem nastavil dorazy a beze změny. Nějaké rady? Edited January 6 by Tymros Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts