mrca71 Odesláno 22. listopad 2020 Odesláno 22. listopad 2020 Zdravím kamarádi,chci se zeptat,jedu po dálnici a dám tempomat,po chvíli vypadne a už nejde nahodit,pak zastavím na pumpě jedu a tempomat drží celou dobu a taky jsem si všiml,když jsem jel za tmy domů,že mě problíkavalo zadní brzdový světlo,není to spínač u brzdovýho pedálu? Je to 508SW 2014 r.v 2.0Hdi 103Kw,děkuji za názory a kdyby to byl ten spínač,kolik to zhruba stojí,díky Citovat
HonzaZ Odesláno 22. listopad 2020 Odesláno 22. listopad 2020 Zdravím, tento problém by brzdový spínač zmohl způsobit. Dochází k nesouladu funkcí obou kontaktů brzdového spínače. Když se spínač pro brzdové světlo spíná tak se musí zároveň bezpečnostní spínač pro tempomat rozpínat. Pokud k tomuto nedochází, tak je to vyhodnoceno jako chyba a dojde k deaktivaci tempomatu. valenta.ivan ohodnotil 1 Citovat
mrca71 Odesláno 22. listopad 2020 Autor Odesláno 22. listopad 2020 Já si to taky myslel a nevíš kde ten spínač je a nebo co se musí vše sundat,abych se k němu dostal? Dík Citovat
HonzaZ Odesláno 22. listopad 2020 Odesláno 22. listopad 2020 Ideální je demontovat spodní kryt palubky nad pedály. U uložení brzdového pedálu je umístěn brzdový spínač. Demontuješ ho otočením proti směru hodinových ručiček a vytažením. cvrlo ohodnotil 1 Citovat
mrca71 Odesláno 13. prosinec 2020 Autor Odesláno 13. prosinec 2020 Ahoj,můžu ještě poprosit na odkaz,jaký ten spínač koupit na ten temponat a brzdový světla? Díky,abych nekoupil blbost no Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.