Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Vrakoviště na Jihlavsku????

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

sháním množství blbostí a potřebuju na vrakáč.Znám jen ten ve Slušicích.

Poraďte-prosím-další,nejlépe na Jihlavsku.

Děkuju mooooc

Odesláno

Ja jsem z Telce a o nejblizsim vrakaci vim v Lazinkach u Moravskejch Budejovic, ale to je z Jihlavy asi jeste dal nez od nas ;)

(( Opraveno ne JH ale Moravske Budejovice omlouvam se za mystifikaci :D:D ))

[upravil dne 30.3.06 Emiš]

Odesláno

Taky bych docela uvítal. Odešel mi motorek na stahování okna a za novej 5k nedám... Kde že je ten vrakáč u Hradce? Lažínky, nebo jak to je? Lažínky jsou akorát u Mor. Buď... A to bych měl z Třebíče kousek...:D

Odesláno

zdravim z Vysociny,z Jihlavy je nejbliz ve Velkym Beranove je to ze smeru od Jihlavy posledni odbocka vpravu u JZD nebo tedy ZD nebo co to je,maj toho tam celkem dost ale jsou celkem vychytrali tak bacha,zjisti si co to stoji novy a pak bez tam a uvidis

Dalsi moznost je Svetnov u Zdaru nad Sazavou,tam je to mensi,ale cestu ti nepopisu jen vim jmeno p.Coufal, dela specialne pazouty.

Odesláno

Jihlava - Velky Beran potrvzují, ale mají strašné ceny

u Zdaru nad Sazavou jsem o něm slyšel ale nikdy nenašel, jinak Svetnov je je smeřem ze Ždáru na Ždírec po pravé straně kousek za Ždárem

něco je prej v Kutné hoře ale nevím nic

Golčuv Jeníkov - celekem slušnej, ceny se dají, a je to směrem od Havl. brodu když se sjede směrem na chotěboř, je tam vedle pumpa. na ty mám i telefon: 569442426 většinou po telefonu ti dají lepší cenu než na místě když vidí že seš třeba mladej, ale po telefonu neví, takže já volám zeptám se na cenu a pak už jen dojedu vyzvednu

Odesláno

Zdravím,díkas za všechny rady.

Ještě malá připomínka-našel sem i u Kutný Hory-Nové Dvory(prý malaá vesničkas hned z Kutný Hory na chrudim),ale víc nevím.To je Od Havl.Brodu taky pohoda kousek.

Takže díkas moooc-:super

Odesláno

Tady je případně číslo na vrakáč do Velkého Beranova p. Řezníček 603310053, ale moc věcí na Peugeoty nemají, ale zkusit to můžeš. Pak je ještě vrakáč v Ivančicích, ale jak se to jmenuje nevím. Je to v Ivančicích když jedeš od dálnice (z Ostrovačic) tak hned první odbočkou doprava. Z vlastní zkušenosti ty Lažínky jsou nej...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...