Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ryzen 5 3400G

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno

Tak to mě zajímá taky 😀 Největší nevýhoda těchto OpenSource záležitostí je, že není podpora HDR. To mě štve...

Návštěvník
Odesláno

No, když pustím nějaký stream 4K HDR, tak TV to detekuje, jako HDR, nebo i HDR+ (Dolby Vision jen na Netflixu)

Tak něvím, jak to přesně je...každopádně obrazově nemám co vytknout.

U krabičky mám ovladač a USB klávesnici. Ta klávesnice (velikost herního gamepadu) je supr...klasický ovladač nepoužívám :D

Až budu mít trocha času...tak chci zkusit to DTS-HD a DolbyTrueHD, to mne zajímá asi nejvíc.

Návštěvník
Odesláno

Jojo u streamování HDR frčí, tam problém není. Problém je u Kodi. Když stáhnu film a je s HDR, v Kodi se na to koukat nedá. Je to barevně celé rozhozené. Jinak ty boxy na takové to běžné žvýkání super. 

Návštěvník
Odesláno

Můžu vyzkoušet, jak se to bude chovat v CoreELEC. Stáhnu na disk nějaký HDR film a uvidíme, jak se to bude chovat.

Návštěvník
Odesláno

CoreElec + film na disku prřipojený přes USB 3.0 na krabičce.

IMG_20210114_194029.jpg

Návštěvník
Odesláno

Ještě jeden poznatek. U Android TV (KODI) je vidět občas lehké zaškobrtnutí v plynulosti u přehrávaných streamů...u CoreELEC toto nepozoruji.

Nevím, zda je na vině HW, nebo systém. Nicméně další malé plus pro krabičku z čajny :D

Návštěvník
Odesláno

@HanysR

CoreELEC přehraje HD zvukové formáty bez problémů, viz foto. Jen jsem teda ochuzen o 4K HDR, ten zesilovačem neprojde (maximálně 1080p)

IMG_20210115_134319.jpg

IMG_20210115_134500.jpg

IMG_20210115_134625.jpg

Návštěvník
Odesláno

Já na to hledím... Vypadá to, že nové Kodi 19 které jsem ještě nezkoušel umí HDR. Musím to zkusit a uvidíme. CoreElec má výhodu že Kodi není pod Windows takže HDR je nezávislé na dalších věcech. 

Musím se pořádně podívat cos to vlastně koupil 🙂👍

Návštěvník
Odesláno

Vždyť to umí co je třeba tak proč ne. Na OpenElec ideál. Android nevím ale s OpenElec super. Dokonce píšou že to umí 8K tak to bych chtěl vidět když to nemá ani HDMI 2.1 😅

Návštěvník
Odesláno

8K by to třeba zvládlo...ale jak říkáš...číňan, no :D

Android jsem zkusil a jo, asi by to taky chodilo...mě spíš lákal ten OpenElec...

Samba chodí, dálkáče taky (klasický s úpravou config souboru) a obrazově nemám co vytknout.

Návštěvník
Odesláno

A takový postřeh. Dodaný HDMI kabel neurčené specifikace házel na obraze artefakty...obraz rozhozen. Zkusil jsem ho a hned letěl do koše :D

Používám ověřený HDMI 2.0b kabel.

Návštěvník
Odesláno

Jo oni k tomu napíšou klidně že to má vodotrysk. Na běžné koukání super za ty peníze. Jinak s tím Androidem je to myšleno z hlediska podpory. Ta tam bude prostě nulová ale to se dá čekat. Je super, že tam jde dát ten Elec. U toho kabelu se tomu nedivím. Splnili že byl v balení a dál se to neřeší 🙂

• O 3 týdny později...
Návštěvník
Odesláno

Epic games: Metro: Last Light Redux - zdarma ke stažení :super

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...