vomy Odesláno 11. srpen 2020 Odesláno 11. srpen 2020 Zdravím, mám Peugeot 407 2.0 HDi RHR rv. 2004 (vstřikování Siemens). Snažím se vyřešit většinu neduhů, co to auto má. Už jsem něco odboural, ale jeden problém pořád zůstává. Při přidání plynu na 1 a 2 v rozmezí otáček od 1000 do 2000 auto vždycky 2x až 3x škubne. Občas škubání pokračuje i přes 2000 ot./min, občas ne. Na vyšší rychlosti auto neškube. Co se už měnilo: Nový EGR plus programování (některé chyby se odstranily) Nová váha vzduchu Nový vadný elmg ventil podtlaku ovládájící klapku sání Podtlaky jsou zkontrolovaný a podtlak držej. Diagnostika nic neukazuje (pokud auto zrovna nespadne do nouzaku s chybou P2653 - to se stává, když auto delší dobu táhne do plynulýho kopce na tempomat), zkoušeli jsme měřit požadovanou a naměřenou polohu klapek turba a odpovídalo to. Plynový pedál taky ukazuje plynule 0-100%. Dělal jsem přepadový test, všechny vstřiky vypadaly v pohodě. Na co dalšího se zaměřit? Případně doporučení na nějaký servis ideálně Praha a okolí, kde si s těmahle motorama rozumí a vědí co dělat? Nerad bych skončil nesmyslnym měněním dílů metodou pokus omyl. Díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.