masinfira 1 Odesláno 7. srpen 2020 Odesláno 7. srpen 2020 Prosím,jak vypustím chladící kapalinu z P 3008 r.v.2011.Nemohu najít výpustní kohout ani šroub. A ještě jeden problém,uniká mi chlad.kapalina po kapkách.Stéká to po bloku motoru.Včera jsem přijel a kapalo to.Dnes ráno jsem sundal ze spodu plastový kryt,otevřel jsem expansku a kapalo to.Dolil jsem vodu zahřál na provozní teplotu a nic nekapalo.nechal jsem vychladnout a zatím nekape.Nevíte čím by to mohlo být?Jestli třeba nezačíná jít do háje vodní pumpa? Citovat
ozzy56 Odesláno 7. srpen 2020 Odesláno 7. srpen 2020 musíš přesně zjistit ODKUD to teče, do té doby nech chladící systém naplněný , jinak to těžko zjistíš když není kohout ani šroub, odpoj spodní hadici od chladiče Citovat
masinfira 1 Odesláno 7. srpen 2020 Autor Odesláno 7. srpen 2020 Díky, já vím. Zatím ji tam nechám. Jen jsem chtěl vědět jestli to má nějaký výpušťák. Zatím se mi nedaří zjistit odkud to kape. Citovat
ozzy56 Odesláno 7. srpen 2020 Odesláno 7. srpen 2020 dneska se už kohouty nebo výpustné šrouby nedávají, není nápustný otvor na převodovce, není tohle, není támhleto, šetří ty hova.a všude Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.