Návštěvník Odesláno 29. červenec 2020 Odesláno 29. červenec 2020 (upraveno) Když to tu čtu, tak jsem fakt rád za ON-line služby, jako Netfilx, HBO GO a jiné...že nemusím řešit, zda mi TV sežere *.AVI, nebo jiný kontajner. Upraveno 29. červenec 2020 uživatelem Návštěvník Citovat
MotoMoto Odesláno 31. červenec 2020 Autor Odesláno 31. červenec 2020 To co já řeším žádný Netflix a podobně neřeší. Ale to je jedno. Musím se s tím nějak poprat. Citovat
flacek Odesláno 31. červenec 2020 Odesláno 31. červenec 2020 (upraveno) Tak přesně tímto jsem si prošel před cca rokem. TV Samsung model 2019, vše v Divx a tím pádem videa nešli. Takže cca 2TB seriálů a filmů co naši za x let nastřádali jsem pěkně musel překonvertovat. Freemake Video je fajn, jenže od určité verze už není moc free, nakonec jsem skončil u Any Video Converter, kde je x profilů a mimochodem i TV Samsung. Lze si ale nastavit svůj profil, takže pak od rána do večera jsem to přes to vše udělal. Upraveno 31. červenec 2020 uživatelem flacek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.