Dejved Odesláno 8. červenec 2020 Odesláno 8. červenec 2020 Ahoj, mate prosim nekdo zkusenosti s timto. Uz jsem myslel ze budu platit tisice za prevodovku ale nakonec se rozjela. Pri jizde po nerovnosti z kopce dolu mi prevodovka asi podrazovala za 5>4 s tim ze nastal problem a najednou se obejvila chyba prevodovky na display.,ze mam navstivit servis. Auto nechtelo prerazovat a jelo jen na 5stupen. Po vypnuti a zapnuti mi naskocil jen 3stupen (ten je pry "emergency mode") abych dojel , tedy i pri rozjizdeni. Dojel jsem na misto urceni , nechal 1.5hod stat nebot jsem byl na horach a po nastartovani nikde nic. Problem je fuc a prevovka radi OKEY. Nejeto 193t , olej v prevodovce menen 1x proplachem a 2x co se vylilo se jen nalilo = tedy 3x diky za zkusenosti nebot tohle nejsou levne opravy , obzvastne dnes to zrujnuje rozpocet. Citovat
loque Odesláno 9. červenec 2020 Odesláno 9. červenec 2020 Tiež sa mi raz stalo na dovolenke, naštartoval som, pohol som sa pár m, potom som musel čakať na rodinu, tak som vypol motor. Po pár minútach som naštartoval, rozsvietila sa chyba automatic transmission failure, vypol som, nanovo naštartoval a chyba pretrvávala a bola trvale zaradená iba 3-ka. Prešiel som pár km, znovu som vypol motor, po pár minútach som naštartoval a stále to isté. Po krátkej jazde a odstavení vozidla a následnom štarte už chyba prevodovky zmizla a radila v poriadku, stále ale svietila chyba motora. Tá následne asi po 3 štartoch zmizla tiež. Predpokladám, že to bola nejaká komunikačná chyba, lebo odvtedy našťastie prevodovka funguje ako má (v súčasnosti má 228.000km) Citovat
dimi256 Odesláno 9. červenec 2020 Odesláno 9. červenec 2020 (upraveno) Ahoj také se mi něco podobného stalo, pomohlo odpojení baterie na pár minut. Na dia jsem vyčetl chyba komunikace can. Co by to mohlo způsobovat? Dále převodovka občas skubne při podrazovani z 5 na 4. Upraveno 9. červenec 2020 uživatelem dimi256 Citovat
Dejved Odesláno 9. červenec 2020 Autor Odesláno 9. červenec 2020 jj jsem na ni opatrny , nekdy skubne ale jezdim citlive. mozna jestli nemas nejaky KOD z dia co to bylo , ja nemam cteci zarizeni. Citovat
dimi256 Odesláno 9. červenec 2020 Odesláno 9. červenec 2020 Chyby u automatické převodovky : U1209 mezisystemova síť can U1108 závada komunikace přes síť can s počítačem motoru Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.