Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

...tak tohle mi dnes napsal PP poté, co jsem s Pažoutem zajel do garaže po necelých 400 km nakřižovaných po Jihočeském kraji (ČB, Strakonice, Písek - včetně popojíždění tamtéž, leč mimo dálnice).

Takže podle PP je to na úrovni staré OI po cca 20 000 km (zatímco Pažout měl dnes za sebou necelých 5 000 km).

Pokud to tak půjde dále, tak mezi najetými 75 000 km a 100 000 km to přestane žrát a poté to začne ze vzduchu vyrábět naftu (už se těším:-).

P.S. Ještě pořád jezdím průběžně i s OI (po pražském tankodromu a tak). A pořád platí, že OI je spíše něco jako tank Tiger, zatímco Pažout je něco ve stylu Spitfireu...

Odesláno

Gratulujem k spotrebe. Ja som spravil nedávno na SW 1,6 HDi 102km/h priemer a spotrebu 4,2l/100km. Na starom 2,0 HDi som bol tiež takýto optimista, pokiaľ mi nevymenili olej po 20 000 km. Potom som mal ihneď spotrebu o 0,5 - 1l/100 km vyššiu ... :papa

Odesláno

Joj, tak 4,2 l/100km při průměru 102 km/h, to je ještě lepší, než těch 3,9 l/100 km - já jsem měl totiž průměr něco kolem 70 km/h, neb v tom bylo i courání přes obce, nějaké to popojíždění po Budějicích a taky ne zcela důsledné využívání 90 km/h mimo obce v době, když jsem telefonoval (neb to podvědomě zpomaluji, i když mám hands-free).

Odesláno
Původně zaslal: Martinsk

Gratulujem k spotrebe. Ja som spravil nedávno na SW 1,6 HDi 102km/h priemer a spotrebu 4,2l/100km. Na starom 2,0 HDi som bol tiež takýto optimista, pokiaľ mi nevymenili olej po 20 000 km. Potom som mal ihneď spotrebu o 0,5 - 1l/100 km vyššiu ... :papa

A nevis nahodou, cos tam mel za olej pri te nizsi spotrebe??, a co ti tam nalili potom?? ja mam totiz dlouhodobe spotrebu po velkomeste 8.5-8.8 l/100km...:bojim:bojim:bojim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...