martin.ondruch Odesláno 25. květen 2020 Odesláno 25. květen 2020 Čau clubáci, chtěl bych se zeptat, sehnal jsem tyhle laminátové nárazníky za malý peníz a mám dotaz zda když je hezky napasuju a nalakuju do originální barvy jestli to bude pro policajty nejaký extra velký problém. Nechci kvůli tomu dostávat pokuty, samozřejmě bude v barvě auta a napasovaný, tak aby mi za jízdy neodletěl a neudělal zbytečnou škodu. Citovat
Rikic339 Odesláno 25. květen 2020 Odesláno 25. květen 2020 S policajtama buď v klidu, to už spíš STK ale tam bych se toho taky nebál, nevypadá že by nějak zásadně měnily rozměry vozidla Policajti řeší spíš osvětlení když už, nebo extrémní snížení auta.. Citovat
martin.ondruch Odesláno 25. květen 2020 Autor Odesláno 25. květen 2020 Právě že když jsem je tam zkoušel tak nijak nezměnily rozměr vozidla a právě to auto chci předělat na hezko a mít zapsané kola, výfuk, přední světla, jen mám trošku strach z těch nárazníků protože jsou laminátové a nemají žádnou homologaci pochopitelně, samozřejmě na technickou bych je sundal zas tak odvážný nejsem Citovat
MilanF1 Odesláno 25. květen 2020 Odesláno 25. květen 2020 Nevím, zda to tě 306tce prospěje... ale to je věci každého soudruha. Máš někde fotku na autě? Policajty by to nemuselo moc dráždit. Citovat
martin.ondruch Odesláno 25. květen 2020 Autor Odesláno 25. květen 2020 Fotku na autě bohužel nemám Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.