Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Není tu čistě náhodou někdo, kdo pracuje pro tohoto operátora a chtěl by mi pomoc s dokončením změny tarifu?
Jak jsem milovník původních stavů, tak jsem byl paní po telefonu přesvědčen, že mít tarif s 5 GB dat a platit za to víc než 1000,- Kč je zhýralost. Nabídla mi celkem zajímavé řešení, ale chce to prý dořešit na pobočce. No a protože se mi na pobočku nechce (mám taky tak trochu strach, aby mi na pobočce netvrdili, že si paní vymyslela blbost a nezačali mě přesvědčovat o něčom jiným) tak bych klidně nechal bodíky a provizi vydělat někomu, kdo ví co a jak.
OSKAR měnit nehodlám (teda VODAFONE :D ) , více klidně po tel. nebo U2U

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

Tak dnes akce spuštěna. Trochu překvapilo, že přepis z IČO na RČ bude trvat AŽ 14 DNÍ!!!, ale když už jsem to vydržel 10 let, co mám přerušený ŽL, tak ty dva týdny jsou prd.
Jakmile budou tlf. i UPC televize převedený na RČ, dojde k navýšení mých 2 SIM (jedna aktivní, druhá sdílená) na 15 GB (za 590,- ?) a ještě se k tomu přidá za stejnou sumu třetí číslo za stejných podmínek a ještě prý i ušetříme u UPC. Takže vcelku spokojenost

Upraveno uživatelem Medvěd

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...