peugeotkovic Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Marlin cvak motorky ma komentar a umelecke foto ne jo :bacha je videt ze tomu vubec nerozumis :D:D abych si na tebe nekde nepockal :bacha mam ted chut zkritizovat tu tvoji fotku.... nehleda na to, co davala pegotkovic... ta ma useknuty kus predniho kola... i zadního:D Ale to jsou fotky za poklusu-honem na pumpu všichni na wc a honem naskákat zpátky do busu a pokračovat v jízdě Citovat
Marlin Odesláno 26. červenec 2008 Autor Odesláno 26. červenec 2008 nemas jezdit busem. Do toho ja bych nesel. Citovat
Pata Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: Pata Marline klidne kritizuj, ja to nefotil a jestli si na me chces pockat, tak mam rad Whisku tak jo, ve znojme, ale ne ze se pak zamknes v chatce Neblazni pane traktoristo Citovat
peugeotkovic Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: Pata Marline klidne kritizuj, ja to nefotil a jestli si na me chces pockat, tak mam rad Whisku tak jo, ve znojme, ale ne ze se pak zamknes v chatce Neblazni pane traktoristo no já bych se raději přecijen zamkla:roker:D Citovat
aka Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 marline.....ja vm, ze si nebe peclive vybiras Citovat
peugeotkovic Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: Marlin nemas jezdit busem. Do toho ja bych nesel. je fakt,že když na zpáteční cestě v noci řidič šněroval cestu od krajnice ke krajnici a očividně klimbal.. jsem si řekla-nikdy více:bojim Citovat
Marlin Odesláno 26. červenec 2008 Autor Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: Pata Marline klidne kritizuj, ja to nefotil a jestli si na me chces pockat, tak mam rad Whisku tak jo, ve znojme, ale ne ze se pak zamknes v chatce Neblazni pane traktoristo no já bych se raději přecijen zamkla:roker:D proc? Citovat
peugeotkovic Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: peugeotkovic Původně zaslal: Pata Původně zaslal: Marlin Původně zaslal: Pata Marline klidne kritizuj, ja to nefotil a jestli si na me chces pockat, tak mam rad Whisku tak jo, ve znojme, ale ne ze se pak zamknes v chatce Neblazni pane traktoristo no já bych se raději přecijen zamkla:roker:D proc? z důvodu osobní bezpečnosti přece:bacha já se zamykám i v autě-hnedle jak zabouchnu dveře:roker Kdysi jsem měla tendenci zamykat i hlavní dveře v práci.Ale poté,co se k nám nemohli dostat klienti dovnitř a ani ven,když už se tam tedy dostali,jsem měla velmi nepříjemný pohovor se svou nadřízenou:bacha a se zamykáním jsem měla utrum:myslim:D Ale když tam jsem sama tak se stejně zamknu:P:aut [upravil dne 26.7.2008 peugeotkovic] Citovat
budvar Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Tak mě dycky potěší když se ráno vrátím z práce a takhle hezky zaparkuju - taky máte někdo sousedy pežotáře nejlíp stejnej typ ? Já přímo nad bytem Citovat
jirka639 Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 hmm to je dobry, aspon ma soused kde brat náhradní díly:-) Citovat
peugeotkovic Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 Původně zaslal: budvar Tak mě dycky potěší když se ráno vrátím z práce a takhle hezky zaparkuju - taky máte někdo sousedy pežotáře nejlíp stejnej typ ? Já přímo nad bytem já taky,když už mám zaparkovat,kolikrát zvažuju ke kterému autku mám vnitřně blíž a dám to k němu:aut Tak bud\' k peugeotku,nebo k nějakému fáru mého vkusu,ale když by bylo plné parkoviště těch nejkrásnějších vozů na světě a támhle v rohu jedna stará bílá škodovka-dám to k ní:aut:aut(bude li tam místo) A jinak k bílým autkům samozřejmě. O sousedech přehled nemám,kdo čím jezdí-akorát jednoho a ten peugeot nemá..Ale stejně neparkuju u baráku.A 206 v bílém provedení,s 5dveřma mám snad v celém městě jenom já a ještě jeden:myslim:super nebo se vážně dobře schovávaj:roker Jinak máš to své budvar hezčí malinko;) Už jen ta bílá zrdcátka a pokličky jako já Citovat
budvar Odesláno 26. červenec 2008 Odesláno 26. červenec 2008 No Frantík je hezký autí na to že je jen o 7 let mladší než já , až na ty všudypřítomný škrábanečky s kterýma sem ho vyfasoval a odřený dveře po tom co sem pohladil zeď v servisu se mě líbí Citovat
bosslibor Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 no také sem šupnu nejaků foťajznu sice to neni peugeot ale sů to dobří kamoši:D Citovat
maturantka Odesláno 27. červenec 2008 Odesláno 27. červenec 2008 Někteří členové by tohle vozidlo ocenili Citovat
Marlin Odesláno 27. červenec 2008 Autor Odesláno 27. červenec 2008 si rikma ze kdyz se ozvu, tak se objevi neco tom potrefena husa.... ale to Aro, no budizm zahrabat by slo taky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.