barenst Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 A to jste nevideli ty diry tady na sernimorave . Citovat
Guest Masinka Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 Původně zaslal: barenst To se da dobre spravit . no rekl bych ze ne, ono to na ty fotce neni videt, ale to kolo neni jen zohybany a pomackany, ale je hlavne roztrzeny. Citovat
Guest Masinka Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 Původně zaslal: vector To sou ty co lítaj s třílitrem vole V6, dupou na to a pak takhle skončej. Mladý paka na silnici ... všechno bych to střílel. Sakra Mašinko ty naše tankodromy s pastma ma mamuty, koukám, že si nedopadnul nejlíp. Já sem taky už stačil vymést pár děr.. to zas bude pálka za přední nápravu a z kol budou šišky. Musíme to tad ynějak vydrřet, ale na vině jsou řidiči to je jasný. Litr pokuty... asi bych ho umlátil heverem. Zkus tohle http://www.j2alu.cz/ Já sem z nich byl nadšenej a nejsem sám. Uz nepredjizdim .-))) Litr pokuty jsem priznal, protoze jsem uznal, ze jsem neprizpusobil svoji jizdu stavu vozovky, moje chyba, policajti se chovali korektne, takze v tomhle smeru problem nebyl. Legrace byla, ze za tu dobu nez se to vsechno vyridilo, tak ti co meli diru po smeru jizdy, tak za tu dobu cca 5 aut tam pichlo taky, a kdyz marek odvazel moje auto na odtahovce, tak ho tam taky predjizdel nejakej nedockavec jako ja a dopadlo priblizne stejne jako ja, takze alepson vim ze nejsem jedinej blbec a V6 za to rozhodne nemuze :-). Citovat
Guest Masinka Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 Původně zaslal: Hics kuwa...to mě mrzí... já ty kola vomrk včera u Vašendy a ty fotky jsou ještě dost milostivý... Hele, ale vemte si, že by do toho vlítnul někdo ma motorce... to má bez debat vyřešený. Já bych skoro zaved cedule, že je jako vozovka v následujících 500 metrech sjízdná - ba co víc - děr prostá a všude jinde bych počítal, že budou pasti. Nakonec na teplický dálnici asi 5 km za odbočkou na Kralupy směr Teplice sou v pravym pruhu díry, že mi vyhrkly pomalu slzy z vočí, který mi takřka vypadli na kolena. Srát na to... no alespon mam vyzkouseny, ze i kdyz ve vysokych rychlostech prasknou obe kola na jedne strane, tak auto drzi v pohode dal svoji stopu a nestane se scenar viz.. Kobra 11, kde se auto dostane do smyku, prevrati a shori :-). Kdybych neurval brzdovou hadici a narazova pojistka nevypla motor, tak by se s tim autem dalo i rozumne zastavit :-) Citovat
Tommy306 Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 no děs je to taky, když se jede po dálnici z Vyškova na Prostějov, pak z Prostějova do Olomouce, kolem Olomóca to docela de, pak od Hranic na Nový Jičín a když pokračujete na Frýdek-Místek, tak taky plno děr...z toho plyne pounaučení - na tacho 140 a držet se v levým pruhu (uhnu akorát problikávačům, co jedou 170 a maj kombíka f metle f turbodýzlu s červeným dé a červeným í) Citovat
Aluška Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 Původně zaslal: Tommy306 no děs je to taky, když se jede po dálnici z Vyškova na Prostějov, pak z Prostějova do Olomouce, kolem Olomóca to docela de, pak od Hranic na Nový Jičín a když pokračujete na Frýdek-Místek, tak taky plno děr...z toho plyne pounaučení - na tacho 140 a držet se v levým pruhu (uhnu akorát problikávačům, co jedou 170 a maj kombíka f metle f turbodýzlu s červeným dé a červeným í) Děsná cesta, trefila jsem cestou do Frýdku snad 5 pořádných děr, nešlo se jim vyhnout, když zrovna někdo jel v levém pruhu... Citovat
Chip Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 Masinko a mohl bys to vyfotit lip nebo nekdo z Vasendovcu(nebo kde ty kola sou) jestlis je teda jeste nevyhodil zajimalo by me co jeste de a co uz nejde zpravit, treba tam co daval odkaz Vector, a hlavne za kolik? a jeste jeden dotaz odnesly to \"jenom\" kola nebo s neco naspodku?? ja kdyz sem strejchnul obrubnik tak plechac dopadnul podobne ale predni naprava byla o 2cm posunuta dozadu(ale to bylo u moji mekky 309ky). PS: kol je mi lito:roll Citovat
Guest Masinka Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 Původně zaslal: Chip Masinko a mohl bys to vyfotit lip nebo nekdo z Vasendovcu(nebo kde ty kola sou) jestlis je teda jeste nevyhodil zajimalo by me co jeste de a co uz nejde zpravit, treba tam co daval odkaz Vector, a hlavne za kolik? a jeste jeden dotaz odnesly to \"jenom\" kola nebo s neco naspodku?? ja kdyz sem strejchnul obrubnik tak plechac dopadnul podobne ale predni naprava byla o 2cm posunuta dozadu(ale to bylo u moji mekky 309ky). PS: kol je mi lito:roll to nevim jestli je uz nevyhodili, ja uz je tam fotit nepujdu, jendo kolo by slo opravit asi celkem dobre je jenom ohnuty, ale to druhy je roztrzeny bylo toho vic, nebudu to tady vsechno vyjmenovavat ale je toho za cca 40000, vzadu neni krome kola zadna skoda, vsechno bylo na predku (abs, tlumice, tehlice, atd, atd.) Citovat
Tommy306 Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: Tommy306 no děs je to taky, když se jede po dálnici z Vyškova na Prostějov, pak z Prostějova do Olomouce, kolem Olomóca to docela de, pak od Hranic na Nový Jičín a když pokračujete na Frýdek-Místek, tak taky plno děr...z toho plyne pounaučení - na tacho 140 a držet se v levým pruhu (uhnu akorát problikávačům, co jedou 170 a maj kombíka f metle f turbodýzlu s červeným dé a červeným í) Děsná cesta, trefila jsem cestou do Frýdku snad 5 pořádných děr, nešlo se jim vyhnout, když zrovna někdo jel v levém pruhu... proto je potřeba nasadit vyšší rychlost (aspoň těch 140), aby člověk snížil pravděpodobnost, že se někdo bude cpát před něj...a radši budu mít vyšší spotřebu než abych zapadnul do díry, kde mě už nikdo nikdy nenajde Citovat
Chip Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 Hmm za 40k je drahy predjeti, to co sem mel ja ocenila pojistovna na 20k ja sem v tom byl asi za sedum nebo osum ale jeste neni vse hotovo sou opraveny jen funkcni casti aby to jezdilo. Citovat
Petr 406 red Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 Česky silnice jsou hrozný člověk se vyhne jedné díry a do druhý spadne Citovat
oni Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 taky jsem se naucil ze je lepsi se nevyhejbat,ale radsi zpomalit a vse v klidu,pokud ti to situace za tebou dovoli!! [upravil dne 22/3/06 oni] Citovat
Vvitty Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 to, ze jsou roztrzeny jeste neznamena, ze nejdou spravit. kdyz jsem byl ve zminovane firme, tak tam mely disky roztrzeny, s vylomenym kusem rafku, atd... otazka spis zni, jestli to pak ma cenu spravovat a jestli se pak da takovym diskum jeste verit... vzhledem k tomu, ze to jde stejne na pojistovnu, tak neni co resit a dal bych je pryc. Citovat
Vvitty Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 Původně zaslal: mk405 jj, taky přezouvám vždy jako poslední hold trest za nízkej profil ehm... te spouste gumy rikas nizky profil? ja uz mam radeji disky na jarni mezidobi, kdy uz nechci zimaky a jeste nemuzu 17\"... ale letos asi zimaky necham dele, at je dojezdim... Citovat
mk405 Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: mk405 jj, taky přezouvám vždy jako poslední hold trest za nízkej profil ehm... te spouste gumy rikas nizky profil? ja uz mam radeji disky na jarni mezidobi, kdy uz nechci zimaky a jeste nemuzu 17\"... ale letos asi zimaky necham dele, at je dojezdim... ty jsi jiný extrémista co nemá nízký profil ale šlupky+17\" Citovat
Vvitty Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 Původně zaslal: mk405 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: mk405 jj, taky přezouvám vždy jako poslední hold trest za nízkej profil ehm... te spouste gumy rikas nizky profil? ja uz mam radeji disky na jarni mezidobi, kdy uz nechci zimaky a jeste nemuzu 17\"... ale letos asi zimaky necham dele, at je dojezdim... ty jsi jiný extrémista co nemá nízký profil ale šlupky+17\" no jo, ale porad jeste tam musim obcas cpat nejaky ten plyn... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.