Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

SEVERNÍ MORAVA >> 15 <<

Recommended Posts

Odesláno

Prihlasil bychse k olesne ?Podivat se na par vozu porsche ktere tam maji jen takovy sraz a potom jedou nekam ...

Jak s casem kdyz uz je posunuty ? Nechame to na 1 nebo zpet na 2?

Odesláno

Dobrý dotaz, tak v kolik?

Jo byl jsem u pana Tichého, mluvil jsem s panem Beranem z autoškoly a ten přislíbil tedy pro členy klubu a jejich příbuzné určité výhody při školeních atd, přednesu na srazu.

Dotaz na chuck 11: V kolik je ten sraz Porsche a tun. ostrava club u toho avionu?

když budou ostatní na Olešné tak tam za nimi zajedu.:myslim

Odesláno

ja budu na olešne v 13:00h tak to mam domluveno i s klukama co dojedou poprve :aut

Odesláno

Tak tedy 13:00, Mini Porsche sraz je taky na 13:00, jen me ten program nezaujal ,maji to spis jako prvni sraz.Me Posche moc nelaka a na tuningare je jeste zima :). Kdo chce muze zajet na Posche se podivat a potom dorazit na olesnou :D

Odesláno

Ono je to teda jako skoro po ceste, bych se klidne zajel podivat tam a pak na olesnou. Akorat moc blbnout nebudu...auti zase zlobi..prave predni kolo skace klepe triska :/

Odesláno

Tak jo pojedu se mrknout na Porsche a pak tedy s vaším dovolením se zpožděním 1 hodina dorazím na olešnou. počkejte na mě se všemi dobrotami.:papa

Odesláno

Jedu sice na Olesnou poprve, ale at je tu vice nazoru :-)

Ja souhlasim s Trundikem a barenstem, takze jsem spise pro Olesnou...Pro me jako pro \"novacka\" je to urcite lepsi prostredi nez litat nekde po parkovisti v Avionu...

Odesláno
Původně zaslal: lexa

A kdo je Tomáš?

Co to pleteš strecu jakej Tomaš????? :myslim:myslim :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: ZILA

A kdo je Tomáš?

Co to pleteš strecu jakej Tomaš????? :myslim:myslim :D:D:D

No, že u něj budete v hospodě!:D:D:papa

Odesláno
Původně zaslal: Ventil

Jedu sice na Olesnou poprve, ale at je tu vice nazoru :-)

Ja souhlasim s Trundikem a barenstem, takze jsem spise pro Olesnou...Pro me jako pro \"novacka\" je to urcite lepsi prostredi nez litat nekde po parkovisti v Avionu...

No ja tam budu taky na Olesne 100% teda pokud do te doby neumru ... :D:D jinak sem stejnyho nazoru jako ty ze na parkovisti u Olesne to bude super......

Odesláno
:grr:grr:grr tak ty tak namne jen počkej u Testu to te podraždim Já :D:D:D
Odesláno

Tak jo pojedu se mrknout na Porsche a pak tedy s vaším dovolením se zpožděním 1 hodina dorazím na olešnou. počkejte na mě se všemi dobrotami.:papa

Tak co jedeš se podívat k tomu šopinu nebo si změnil názor:papa:papa:papa:papa:mrk

Odesláno

jO ZMĚNIL JSEM NÁZOR, NEŽ KOUKAT NA poršáky a vypadat jako debil, který slintá kolem, tak pojedu rovnou na Olešnou. jestli by to mohlo být jinak dej mi vědět v sobotu ráno, když tak po cestě se tam stavím.

Odesláno

heh a zase je tu jeden vytez a to

peugeot.jpg

takže SOBOTA je tu :D:D:D:D:D

[upravil dne 15/4/06 ZILA]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...