Aluška Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Já jsem tedy také raději pro Olešnou . Citovat
barenst Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Prihlasil bychse k olesne ?Podivat se na par vozu porsche ktere tam maji jen takovy sraz a potom jedou nekam ... Jak s casem kdyz uz je posunuty ? Nechame to na 1 nebo zpet na 2? Citovat
lexa Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Dobrý dotaz, tak v kolik? Jo byl jsem u pana Tichého, mluvil jsem s panem Beranem z autoškoly a ten přislíbil tedy pro členy klubu a jejich příbuzné určité výhody při školeních atd, přednesu na srazu. Dotaz na chuck 11: V kolik je ten sraz Porsche a tun. ostrava club u toho avionu? když budou ostatní na Olešné tak tam za nimi zajedu. Citovat
Guest ZILA Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 ja budu na olešne v 13:00h tak to mam domluveno i s klukama co dojedou poprve Citovat
barenst Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Tak tedy 13:00, Mini Porsche sraz je taky na 13:00, jen me ten program nezaujal ,maji to spis jako prvni sraz.Me Posche moc nelaka a na tuningare je jeste zima . Kdo chce muze zajet na Posche se podivat a potom dorazit na olesnou Citovat
rimmer Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Ono je to teda jako skoro po ceste, bych se klidne zajel podivat tam a pak na olesnou. Akorat moc blbnout nebudu...auti zase zlobi..prave predni kolo skace klepe triska :/ Citovat
lexa Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Tak jo pojedu se mrknout na Porsche a pak tedy s vaším dovolením se zpožděním 1 hodina dorazím na olešnou. počkejte na mě se všemi dobrotami. Citovat
Ventil Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Jedu sice na Olesnou poprve, ale at je tu vice nazoru :-) Ja souhlasim s Trundikem a barenstem, takze jsem spise pro Olesnou...Pro me jako pro \"novacka\" je to urcite lepsi prostredi nez litat nekde po parkovisti v Avionu... Citovat
ERIKA Odesláno 11. duben 2006 Odesláno 11. duben 2006 POZOR>>> kdo dojede pozde a nebudeme tam a bude pršet jsme v restavraci u TOMA nezapomente na prupisky a dobrou naladu :D:D:D Citovat
Guest ZILA Odesláno 11. duben 2006 Odesláno 11. duben 2006 Původně zaslal: lexa A kdo je Tomáš? Co to pleteš strecu jakej Tomaš????? :myslim :D:D Citovat
lexa Odesláno 11. duben 2006 Odesláno 11. duben 2006 Původně zaslal: ZILA Původně zaslal: lexa A kdo je Tomáš? Co to pleteš strecu jakej Tomaš????? :myslim :D:D No, že u něj budete v hospodě!:D:papa Citovat
Marda106 Odesláno 11. duben 2006 Odesláno 11. duben 2006 Původně zaslal: Ventil Jedu sice na Olesnou poprve, ale at je tu vice nazoru :-) Ja souhlasim s Trundikem a barenstem, takze jsem spise pro Olesnou...Pro me jako pro \"novacka\" je to urcite lepsi prostredi nez litat nekde po parkovisti v Avionu... No ja tam budu taky na Olesne 100% teda pokud do te doby neumru ... :D jinak sem stejnyho nazoru jako ty ze na parkovisti u Olesne to bude super...... Citovat
Guest ZILA Odesláno 12. duben 2006 Odesláno 12. duben 2006 Restavrace u TOMA je ta sama restavrace kam chodime pořad:D:D Citovat
Guest ZILA Odesláno 12. duben 2006 Odesláno 12. duben 2006 :grr:grr tak ty tak namne jen počkej u Testu to te podraždim Já :D:D Citovat
chuck11 Odesláno 14. duben 2006 Odesláno 14. duben 2006 Původně zaslal: lexa Tak jo pojedu se mrknout na Porsche a pak tedy s vaším dovolením se zpožděním 1 hodina dorazím na olešnou. počkejte na mě se všemi dobrotami. Tak co jedeš se podívat k tomu šopinu nebo si změnil názor:papa:papa:papa:papa:mrk Citovat
lexa Odesláno 14. duben 2006 Odesláno 14. duben 2006 jO ZMĚNIL JSEM NÁZOR, NEŽ KOUKAT NA poršáky a vypadat jako debil, který slintá kolem, tak pojedu rovnou na Olešnou. jestli by to mohlo být jinak dej mi vědět v sobotu ráno, když tak po cestě se tam stavím. Citovat
Guest ZILA Odesláno 15. duben 2006 Odesláno 15. duben 2006 heh a zase je tu jeden vytez a to takže SOBOTA je tu :D:D:D:D [upravil dne 15/4/06 ZILA] Citovat
rimmer Odesláno 15. duben 2006 Odesláno 15. duben 2006 Mel bych dojet, akorat nevim zdali to stihnu na jednu hodinu... Udelalo se nam pekne, ale aby to vydrzelo:bojim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.