Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, asi poslední týden - dva se mi stávalo, že mi potkávačky po cestě nepravidelně asi na půl sekundy zhasnuly a potom se zase rozsvítily. Nejčastěji se to stávalo, když jsem přepínal z denního svícení na potkávací a naopak. Dnes jsem přijel domů, vypnul motor a potkávačky ani za boha nezhasnou. Při otáčení kolečkem na páčce se rozsvěcují a zhasínají parkovačky, zadní světla zhasínají v pořádku a to samé i podsvícení palubovky. Když vypnu světla a vytáhnu klíček tak auto ztichne. Mám v autě (jak jsem již psal výše) automatické rozsvěcování světel, ale nikdy s ním problém nebyl, vlastně ani teď není, jelikož zadní světla bez problému zhasnou. Našel jsem tady na fóru debaty ohledně vyhřátého relé, myslíte, že by to mohlo být jím?

Jedná se o Peugeot 206 1.4 ročník 2002, VIN VF32CKFWF42377671

Odesláno

Ahoj , nejspíš se lepí relé v pojistkovce v motoru , vyzkoušíš to tak , že až ti zůstanou světla svítit , tak ji zkus pobouchat , jestli nezhasnou . Pomůže výměna pojistkovky ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...