Vena garážmistr Odesláno 5. únor 2020 Odesláno 5. únor 2020 @Fruktis tak ty masňácký jsou jen o 5 cm vyšší takže o jednu vrstvu méně by se mohlo vejít. A nosnost mají 20kg jestli se nepletu. No ten " penál " s tím bych si nehrál vedle ve vsi dělával truhlář a když neměl práci tak stloukal " penály " a jezdil do putyky sem k nám a chlapy se tam nějak štengrovali a on se sebral skočil do favorita za chvilku se vrátil a na střeše přivázanej " penál " a toho nejvožralejšího pak odvedli domů a místo aby ho opřeli o dveře a zazvonili tak ho před dveřma uložili do " penálu " a pak teprve zazvonili a samozřejmě že čekali na to jaká bude reakce jeho ženská vylezla a složila se vedle něj. Docela z toho měli i nějaký oplétačky s ouřadama a ten truhlář o tu zakázku přišel . Citovat
Fruktis Odesláno 20. únor 2020 Autor Odesláno 20. únor 2020 Tak nakonec objednáno 30 krabic a asi mají jiný rozměr než co jsem počítal.. nebo Jsem blbě měřil .Ale tohle jsem do 307 nenarval... pán mi je nakonec dovezl dodávkou...a byla z půlky plná.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.