Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P407 vibrace a hluk u zatáčení do pravé strany při jízdě

Recommended Posts

Odesláno

Když jedu cca od 30km/h tak při zatáčení doprava je cítit taková vibrace a hučení od přední levého kola čím rychleji jedu tím je to horší. Je to jako bych měl na kole kuličky. Při vyřazení to dělá stejně tudíž předpokládám ložisko nebo kloub hřídele. Jen předpokládám bo nic jiného tam není 😉 BTW Staré gumy to dělají stejně jako nové. Kola jsou vyvážené a Geometrie byla na tom kole o 5° mimo. Čepy a kosti jsou ok.

Odesláno

ano zkusil nepřišlo mi že by to hučelo ani vůle. Tak mám dvě možnosti tak potřebuji jen názor zkušenějších abych nemusel měnit oboje ačkoliv to nejsou závratné sumy za díly ale zbytečně vyhazovat prachy taky nechci.

Odesláno

o autě asi nevíš nic--kdy a co se měnilo..., nehřeje se kolo po delší jízdě? nezbyde asi sundat, rozebrat, vyměnit, já bych přijednom kouknul i tu poloosu a případně dal repasovanou, nestojí to moc a při jedné robotě vyměnil, koukni i na olej v převodovce, kolik ho tam je, když máš auto krátce

Odesláno (upraveno)

Ano mám ho krátce a hold bylo trošku v zanedbaném stavu měnil jsem brzdy bo byly katastrofické. Kolo se teda nehřeje to už jsem zkoušel ale tipuju to na ložisko. Je možný že je to od převodovky? Tu historii servisu bohužel neznám.

Upraveno uživatelem Donczekr
Odesláno

olej v převodovce u pežotů rád prolíná přes gufera poloos, proto píšu o kontrole množství oleje, a jen abys věděl, když bys vytahoval poloosu z převodovky, vyteče olej...

Odesláno

Aha to jsem něco četl ale je mi divný že to dělá jen na jednu stranu a čím víc točím tím víc to dělá. Když se zamyslím tak to by mohlo být ono totiž i řazení se trošku zhoršilo. Jakože kvalt jde hůř zařadit. Díky moc

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...