Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Chyba lambda sonda peugeot 406 1.8 16V lpg

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim.

Prosim o radu a pomoc. Vlastnim peugeot 406 1.8 16V lpg. Mam problem s lambda sondou. Kupil som uz 3 lambda sondy a stale mi v riadiacej jednotke ukazuje chybu 42 lambda sondy a 55 zmes paliva. Najprv som kupil zn. Denso, delphi a teraz bosh. Musel som menit aj katalyzator lebo bol nefunkcny. Najskor zo zlej zmesi paliva. Daval som uz asi 3x po sebe nastavovat technikovi lpg, zo zaciatku to bolo v poriadku ale casom zacalo auto cukat medzi 1000-1500 otackami ked som prudko pridal. 
Otazka- podla coho mam kupit lambda sondu? Moze byt ze som 3x kupil zlu? Alebo sa pokazila pouzivanim? 2 a 3tiu labmda sondu hned po vymene ukazalo chybu v riadiacej jednotke. Nasledne aj zmes paliva. Kupoval som ju aj podla vin cisla. Podla povodnej lambda sondy sa neda dopatrat ze aka bola. Nechcem zase davat lpg technikovi nastavit plyn kym to nemam vyriesene. Lpg momentalne nepouzivam, odkedy som vymazal chyby tak mi auto nedrzi otacky a vypina ho pocas jazdy. Mozte mi dat nejaky tip ako by som mohol vyriesit moj problem? Uz som z toho zufaly. Nechcem zbytocne investovat peniaze. Daval som auto na diagnostiku a hodnoty labmda sondy na benzine ukazovalo 452mV. Na lpg som neskusal. 

C0176DED-1B3A-4A2E-B0F0-6DE946E93F90.jpeg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...