Tommy306 Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Po snížení o 3% marže na léky jsem zjistil i já, že finanční krize se netýká pouze cizích lidí, ale postihla i mě obyčejného lékárníka. Rozborem příjmů a výdajů za poslední měsíc jsem dospěl k přesvědčení, že jsem si žil nad poměry. Abych mohl splácet své závazky a přitom dále vyžít, chtěl bych některé osobní věci nabídnout k prodeji. Všechny věci určené k prodeji jsem vytáhl na dvůr a vyfotil. foto zde Citovat
Guest Miloš306 Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 KTO TI DOVOLIL FOTI? MOJE WEEKENDOVÉ AUTO !!!!!! :grr:grr :D:D:D:D:D [upravil dne 9/3/06 Miloš306] Citovat
Tommy306 Odesláno 9. březen 2006 Autor Odesláno 9. březen 2006 Původně zaslal: Miloš306 KTO TI DOVOLIL FOTI? MOJE WEEKENDOVÉ AUTO !!!!!! :grr:grr :D:D:D:D:D [upravil dne 9/3/06 Miloš306] který máš na mysli??...nebo tys myslel to Ferrari? Citovat
Driver Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 A to si myslíš, že ti takový krámy někdo koupí? Citovat
Guest Miloš306 Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Nooo, to červené!!! :myslim:myslim A ktoré je moje! Tak to dopadne ked si kúpite červené ferrari!!! :D:D Citovat
Marda106 Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 No tak to je solidni sbirecka auticek takovou bych chtel mit doma :D Citovat
Ajdamek Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 Dám 1kč, nebudu podporovat ty zloděje v lékárnách Zdražily jste mi vitamíny Citovat
lexa Odesláno 9. březen 2006 Odesláno 9. březen 2006 A nějaké pořádné slušné auto nemáš? Já to svoje musel dát do bazaru, už se mi nelíbila zelená barva. Viz příspěvek super auto na české silnice. Kupuju teď nějaké mladší ve žluté, doufám, že není problém z dovozem z Iráku?:D:papa [upravil dne 9/3/06 lexa] Citovat
vector Odesláno 10. březen 2006 Odesláno 10. březen 2006 Původně zaslal: Tommy306 Po snížení o 3% marže na léky jsem zjistil i já, že finanční krize se netýká pouze cizích lidí, ale postihla i mě obyčejného lékárníka. Rozborem příjmů a výdajů za poslední měsíc jsem dospěl k přesvědčení, že jsem si žil nad poměry. Abych mohl splácet své závazky a přitom dále vyžít, chtěl bych některé osobní věci nabídnout k prodeji. Všechny věci určené k prodeji jsem vytáhl na dvůr a vyfotil. foto zde Jsou taky za kačku na recept ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.