GIGGER Odesláno 16. listopad 2019 Odesláno 16. listopad 2019 Zdravím, řeším u 206-tky (1,4i, kód KFW (TU3JP) )nemožnost dosáhnout provozní teploty. Klasika, za svižné jízdy se po ujetí pohybuje kolem 70-75°C. Když ho hodně honím do kopců, tak i na 80 si vyleze. Ale jakmile zvolním, jsem zpět na 70°C. Topení funguje dobře, auto jde dobře za plynem, startuje studené i za tepla skvěle.Vyměnil jsem termostat tak i teplotní čidlo. A závada stále trvá. A ještě jeden problém. Při akceleraci je slyšet z pravé strany (od volantu) nepříjemný zvuk - jakoby šplouchání, nebo jak bych to specifikoval. Citovat
ozzy56 Odesláno 16. listopad 2019 Odesláno 16. listopad 2019 zkus změřit teplotu vody ihned po delší jízdě jiným teploměrem (v expanzce--opatrně otvírat) Hafity ohodnotil 1 Citovat
Hafity Odesláno 18. listopad 2019 Odesláno 18. listopad 2019 Nebo infra bezdotykovým bez otvírání expanzky…. Záleží, co splašíš.... Pokud to topí dobře, tak to vypadá na souběh tolerancí teplotního čidla a ukazatele teploty.... ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
GIGGER Odesláno 20. listopad 2019 Autor Odesláno 20. listopad 2019 (upraveno) Auto bylo v servisu, kde znovu vyměnili termostat, měřili chladící kapalinu a konstatovali, že teplota odpovídá budíku. Výsledek je, že se auto pořád neohřeje na provozní teplotu, chladící kapalina je "rezavá" a to šplouchání musíte sledovat. Jak jsem z toho už na palici, vymýšlím blbosti. Odpojil jsem čidlo teploty motoru a nastartoval. Během 5 sec. se auto rozpípalo, začal blikat nápis STOP a teploměr na palubce vystoupal na horní doraz. po zapojení a nastartování je vše při starém. Auto má výfuk čistější než já boty, jede dobře, žádné škubání, pazvuky (mimo šplouchání při akceleraci), jen ta teplota. Upraveno 20. listopad 2019 uživatelem GIGGER Citovat
Hafity Odesláno 20. listopad 2019 Odesláno 20. listopad 2019 Pro jistotu bych to zkusil odvzdušnit.... Ale zas kdyby v tom byl problém, tak by to špatně topilo.... Mutana a Gabiq ohodnotil 2 Citovat
ozzy56 Odesláno 20. listopad 2019 Odesláno 20. listopad 2019 rezavou kapalinu bych řešil, hlavně teď před zimou..., a to šplouchání--když rozkýveš auto na místě bez motoru, nešplouchá v něm taky?? myslím voda v prahu, ve dveřích... Hafity ohodnotil 1 Citovat
GIGGER Odesláno 20. listopad 2019 Autor Odesláno 20. listopad 2019 Ne, šplouchání je slyšet jen při akceleraci např. z 2 na 3 rychlostní stupeň. Citovat
Hafity Odesláno 20. listopad 2019 Odesláno 20. listopad 2019 (upraveno) A když stojíš na místě a přidáš plyn (nasimuluješ akceleraci) tak to šplouchá také? Trmice u UL? Upraveno 20. listopad 2019 uživatelem Hafity Citovat
GIGGER Odesláno 21. listopad 2019 Autor Odesláno 21. listopad 2019 (upraveno) Ano, dělá to i na místě. A ano Trmice u ÚL. Upraveno 21. listopad 2019 uživatelem GIGGER Citovat
Hafity Odesláno 21. listopad 2019 Odesláno 21. listopad 2019 To jen pokud by se ti chtělo dovalit do Bíliny, tak bych na to nezávazně juknul.... Citovat
GIGGER Odesláno 22. listopad 2019 Autor Odesláno 22. listopad 2019 To bych byl rád. Já už fakt vymýšlím voloviny. Kdy by se ti to hodilo? Mě je to vcelku jedno. Citovat
Majuso111 Odesláno 14. prosinec 2019 Odesláno 14. prosinec 2019 Ja mam ten isty problem, vsetko vymenene aj rozvody, pumpa cidlo aj termostat a robi to iste ako pred vymenou. Aj ked bolo 35 stupnou vonku tak to dlho trva kym sa zohreje a teraz v zime sa rucicka pohne max 70 stupnou. Kurenie citit do 2 min ze ide teply vzduch do 5 min ide uz horuci. Citovat
RadoSW Odesláno 15. prosinec 2019 Odesláno 15. prosinec 2019 Nazdar, mam rovnaky motor a tie iste problemy, presne ako ich popisujes. Tiez som vymenil termostat aj snimac meral som teplomerom teploty vody a nic. Neviem ci ta teplota ma suvis s tym prelievanim vody ale po precitani roznych for a debate s mechanikom to sposobuje pravdepodobne zavzdusneny vodny okruh a pricina je zrejme tesnenie pod hlavou. Olej vo vode nemam, ani vodu v oleji ale pravdepodobne niekde tlaci vzduch do vodneho okruhu a preto sa neda odvzdusnit. Nasvecuju tomu aj velmi natlakovane hadice do chladica a po otvoreni expanzky citit vyfukove splodiny. Pri vymene termostatu a odvzdusnovani som podla navodu pri otvorenej expanzke drzal zvysne otacky a vytlacilo mi pri tom vodu z expanzky. To je tiez znak poskodeneho tesnenia pod hlavou. Auto ide super, kuri normalne, zatial som to tesnenie neriesil ale patrilo by sa. Po odpojeni snimaca teploty ma auto reagovat tak ako si to popisal tazke je to v poriadku. Citovat
Hafity Odesláno 16. prosinec 2019 Odesláno 16. prosinec 2019 před 13 hodinami, RadoSW napsal: Pri vymene termostatu a odvzdusnovani som podla navodu pri otvorenej expanzke drzal zvysne otacky a vytlacilo mi pri tom vodu z expanzky. Šmarjá kde si našel takový návod??? Citovat
RadoSW Odesláno 16. prosinec 2019 Odesláno 16. prosinec 2019 (upraveno) Peugeot 206, Jak na to str. 197 a tiez tento postup uvadzali aj na roznych forach, ked som hladal ako to urobit spravne. Je to zle ? Upraveno 16. prosinec 2019 uživatelem Péťa Necituj předchozí příspěvek Citovat
Majuso111 Odesláno 16. prosinec 2019 Odesláno 16. prosinec 2019 (upraveno) Skusim to tak ovzdusnit, zatial som to skusal len cez kurenie a termostat. Nemi tam nahodou este niekde dake cidlo alebo dake rele co by mohlo blbnut? Tesnenie pod hlavou mam nove aj komplet rozvody Upraveno 16. prosinec 2019 uživatelem Majuso111 Citovat
RadoSW Odesláno 17. prosinec 2019 Odesláno 17. prosinec 2019 Nema, teda neviem ci vsetky motory, ale odvzdusnovak je len pri termostate a na hadici do kabiny. Citovat
Hafity Odesláno 17. prosinec 2019 Odesláno 17. prosinec 2019 Víčko je na chladičí, nebo na samostatné expanzce? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.