zoby Odesláno 18. březen 2006 Odesláno 18. březen 2006 dojeďte vlakem, vyzvednu vás na nádru a tamtéž i odvezu Citovat
Gotrek Odesláno 20. březen 2006 Odesláno 20. březen 2006 ZOBY: Díky za nabídku, ale asi ne. Vlaky nám nějak podražily (co jsem si tak všiml, když jsem minulý týden jel obrážet Brněnské bazary)... Raději tentokrát vynechám a příště už se přijedu pochlubit novým autí (tedy doufám)... Citovat
zoby Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 no já se stavím jen na chvíli. na 8 jdu na koncert do flédy Citovat
Aluška Odesláno 21. březen 2006 Autor Odesláno 21. březen 2006 Že by nás tam tedy bylo 7 ?? :myslim . Nechcete se ještě někdo přidat?? Citovat
Zipík Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 Mozna se taky ukazi,jestli to teda jeste najdu;) Citovat
Trundik Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 Původně zaslal: Zipík Mozna se taky ukazi,jestli to teda jeste najdu;) Kdyžtak mi zavolej - číslo je vlevo Citovat
Aluška Odesláno 23. březen 2006 Autor Odesláno 23. březen 2006 Takže zhodnotím dnešní sraz: myslím, že byl velice podařený a že jsme si všichni pěkně popovídali a třeba já se dozvěděla plno zajímavých věcí o traktorech :D :D :D . Citovat
Aluška Odesláno 23. březen 2006 Autor Odesláno 23. březen 2006 Původně zaslal: Medvěd Přeju, a? se Vás tam sejde víc než 6 (a myslím to vážně, jaro se blíží, tak by si zimní spáči mohli dát . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ) B U D Í Č E K ! ! ! ! ! ! ! ! ! [upravil dne 11-3-06 Medvěd] A bylo nás víc než 6, hurááááá :super. Pokud dobře počítám tak se nás sešlo 8. Ale teď už mi to nějak nemyslí . Citovat
Trundik Odesláno 24. březen 2006 Odesláno 24. březen 2006 Byl to jako vždy krásný podvečer a večer. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.