RMX1994 Odesláno 6. listopad 2019 Odesláno 6. listopad 2019 Ahojte, Poslednú dobu (asi 4 mesiace) som si vsimol ze na mojom P 2008 ( 1.2 puretech r. v. 2016 52 000km ) sa mi tazko zaraduje prvy prevodovy stupen.Niekedy ho ani zaradit neviem. Je jedno ci je teplo alebo zima, alebo po nastartovani alebo po dlhej ceste. Raz mi ide lahko zaradit a raz horsie. Ostatne prevodove stupne su v poriadku. Prosim viete mi poradit ci sa jedna o vyrobnu vadu, alebo ci staci vymenit prevodovkovy olej?Ked preradim z 2 na 1 tak to ide bez problemov, ale rozbiehat sa takto pravidelne v meste mi nepripada normalne. Vopred ďakujem za pomoc. Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. listopad 2019 Odesláno 7. listopad 2019 pri razeni pouzivas ten levy pedal na podlaze? je ro divny ale muze bytspis spojka ko , olejem si nepomuzes, dela to i na zpátečku? jestli jo tak urco spojka. dnes asi nic nemozneho v tevhto km , stává se to RMX1994 ohodnotil 1 Citovat
RMX1994 Odesláno 7. listopad 2019 Autor Odesláno 7. listopad 2019 Ten som si demontoval, potreboval som odlahčiť auto Aj spiatočka mi to raz za čas urobí,čiže asi tá spojka. Ďakujem za radu. Citovat
Pe.Tr Odesláno 7. listopad 2019 Odesláno 7. listopad 2019 jeste me napadlo jestli mas hydraulicke ovladani spojky mohl by byt ko jen jeden z ovladacich valcu , jeden je na pedalu spojky a druhej na prevodovce, zkoukni i hladinu brzdovky. Citovat
RMX1994 Odesláno 7. listopad 2019 Autor Odesláno 7. listopad 2019 Všimol som si že mám asi o 0,5 CM viac brzdovej kvapaliny,ako je značka max. Tento víkend si auto hodím na zdvyhák a skontrolujem celú spojku,ovladacie valce a odsajem si brzdovku do normálneho stavu. Dám info ako to dopadlo,v najhoršom prípade sa zastavím v peugeote. Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 7. listopad 2019 Odesláno 7. listopad 2019 možná bude stačit ten okruh kapalinové spojky odvzdušnit, postup je jako na brzdách...,když dáš nejprve dvojku (nebo trojku) a až pak jde dobře zařadit jednička, je to na 100% spojka Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
RMX1994 Odesláno 7. listopad 2019 Autor Odesláno 7. listopad 2019 (upraveno) Dnes som pozrel hadičku aj valce a nikde nieje žiadny únik a pracujú správne.Skúsim ešte odvzdušniť valec ale nezdá sa mi jedna vec .Odvzdušňovák je plastový a je zakrytý gumenou čapičkou a nieje okolo neho žiadna matica ani nič,čím by sa dal povoliť. Googlil som a všetky témy sa riešili iba z povolením matice a následným stlačením spojky. Upraveno 7. listopad 2019 uživatelem RMX1994 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.