Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ťažké zaradenie prvého prevodového stupňa

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, 

Poslednú dobu (asi 4 mesiace) som si vsimol ze na mojom P 2008 ( 1.2 puretech r. v. 2016  52 000km ) sa mi tazko zaraduje prvy prevodovy stupen.Niekedy ho ani zaradit neviem. Je jedno ci je teplo alebo zima, alebo po nastartovani alebo po dlhej ceste. Raz mi ide lahko zaradit a raz horsie. Ostatne prevodove stupne su v poriadku. Prosim viete mi poradit ci sa jedna o vyrobnu vadu, alebo ci staci vymenit prevodovkovy olej?Ked preradim z 2 na 1 tak to ide bez problemov, ale rozbiehat sa takto pravidelne v meste mi nepripada normalne. 

Vopred ďakujem za pomoc. 

Odesláno

pri razeni pouzivas ten levy pedal na podlaze? 

😉😁

je ro divny ale muze bytspis spojka ko , olejem si nepomuzes, dela to i na zpátečku? jestli jo tak urco spojka.

dnes asi nic nemozneho v tevhto km , stává se to

Odesláno

jeste me napadlo jestli mas hydraulicke ovladani spojky mohl by byt ko jen jeden z ovladacich valcu , jeden je na pedalu spojky a druhej na prevodovce, zkoukni i hladinu brzdovky.

Odesláno

Všimol som si že mám asi o 0,5 CM viac brzdovej kvapaliny,ako je značka max. Tento víkend si auto hodím na zdvyhák a skontrolujem celú spojku,ovladacie valce a odsajem si brzdovku do normálneho stavu. Dám info ako to dopadlo,v najhoršom prípade sa zastavím v peugeote.

Odesláno

možná bude stačit ten okruh kapalinové spojky odvzdušnit, postup je jako na brzdách...,když dáš nejprve dvojku (nebo trojku) a až pak jde dobře zařadit jednička, je to na 100% spojka

Odesláno (upraveno)

Dnes som pozrel hadičku aj valce a nikde nieje žiadny únik a pracujú správne.Skúsim ešte odvzdušniť valec ale nezdá sa mi jedna vec .Odvzdušňovák je plastový a je  zakrytý gumenou čapičkou a nieje okolo neho žiadna matica ani nič,čím by sa dal povoliť. Googlil som a všetky témy sa riešili iba z povolením matice a následným stlačením spojky. 

3072.jpg

Upraveno uživatelem RMX1994

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...