davi776 Odesláno 18. říjen 2019 Odesláno 18. říjen 2019 Zdravím, umí tu někdo zjistit popřípadě podle vin jaké páčky pod volantem mám? Objevila se mi chyba airbagu a počítač ukázal, že je nějaký špatný odpor u airbagu řidiče, takže asi problém s kroužkem. Nový je dost drahý, tak chci sehnat použitý, ale je důležitý upřesnit, co vlastně za páčky mám. Citovat
jarokare Odesláno 18. říjen 2019 Odesláno 18. říjen 2019 Tím , že dotaz dáš do několika vláken , odpověď neurychlíš a kdybys rovnou napsal vin , tak už máš i OEM číslo páček . Citovat
davi776 Odesláno 18. říjen 2019 Autor Odesláno 18. říjen 2019 (upraveno) Díky za připomínku, nemám vin v profilu? Nevěděl jsem, jestli sem ještě někdo chodí. Vin je VF36ERHRJ21515587 Upraveno 18. říjen 2019 uživatelem brixtr necituj předchozí příspěvek Citovat
ChouLu Odesláno 18. říjen 2019 Odesláno 18. říjen 2019 Odpor nebude v páčkách, ale pravděpodobně v konektoru pyropatrony pod sedačkou Citovat
davi776 Odesláno 18. říjen 2019 Autor Odesláno 18. říjen 2019 (upraveno) V autě mi to ukazuje chyba airbagu nebo přepínače pásu. A diagnostika že je to airbag řidiče. Tak teď nevím. A nevíš, kde přesně je ten konektor? Upraveno 18. říjen 2019 uživatelem brixtr necituj předchozí příspěvek Citovat
ChouLu Odesláno 18. říjen 2019 Odesláno 18. říjen 2019 origo diag, nebo nějaká uni co vyhodila jen kod?... Ve volantu je pásek a v něm se odpor nezvýší.. pásek praskne a přestane vodit.. odpor by poté mohl bejt jedině v konektou do COMu nebo z COMu do pytle.. ale opět nepíšeš kterej.. ony tam jsou dvě patrony Citovat
jarokare Odesláno 18. říjen 2019 Odesláno 18. říjen 2019 Bohužel ty neorigo diagnostiky napíšou "zvýšený odpor airbagu" i při přerušeným obvodu Citovat
davi776 Odesláno 18. říjen 2019 Autor Odesláno 18. říjen 2019 před 17 minutami, ChouLu napsal: origo diag, nebo nějaká uni co vyhodila jen kod?... Ve volantu je pásek a v něm se odpor nezvýší.. pásek praskne a přestane vodit.. odpor by poté mohl bejt jedině v konektou do COMu nebo z COMu do pytle.. ale opět nepíšeš kterej.. ony tam jsou dvě patrony No nevím, co má ten můj automechanik za diagnostiku. V autě to tam pípá za jízdy, že už přemýšlím o sluchátkách . Poprvé se to stalo, když jsem projel ostrou zatáčkou a od té doby pořád. Taky mi to pripadne na konektor, protože mám pocit, že se vypíná a zapíná. Někdy si jen tak svítí a je ticho a někdy se mi hláška objevuje každou chvíli Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.