Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, umí tu někdo zjistit popřípadě podle vin jaké páčky pod volantem mám? Objevila se mi chyba airbagu a počítač ukázal, že je nějaký špatný odpor u airbagu řidiče, takže asi problém s kroužkem. Nový je dost drahý, tak chci sehnat použitý, ale je důležitý upřesnit, co vlastně za páčky mám. 

Odesláno (upraveno)

Díky za připomínku, nemám vin v profilu? Nevěděl jsem, jestli sem ještě někdo chodí. Vin je VF36ERHRJ21515587

Upraveno uživatelem brixtr
necituj předchozí příspěvek
Odesláno (upraveno)

V autě mi to ukazuje chyba airbagu nebo přepínače pásu. A diagnostika že je to airbag řidiče. Tak teď nevím. A nevíš, kde přesně je ten konektor? 

Upraveno uživatelem brixtr
necituj předchozí příspěvek
Odesláno

origo diag, nebo nějaká uni co vyhodila jen kod?...

Ve volantu je pásek a v něm se odpor nezvýší.. pásek praskne a přestane vodit.. odpor by poté mohl bejt jedině v konektou do COMu nebo z COMu do pytle.. ale opět nepíšeš kterej.. ony tam jsou dvě patrony :) 

Odesláno
před 17 minutami, ChouLu napsal:

origo diag, nebo nějaká uni co vyhodila jen kod?...

Ve volantu je pásek a v něm se odpor nezvýší.. pásek praskne a přestane vodit.. odpor by poté mohl bejt jedině v konektou do COMu nebo z COMu do pytle.. ale opět nepíšeš kterej.. ony tam jsou dvě patrony :) 

No nevím, co má ten můj automechanik za diagnostiku. V autě to tam pípá za jízdy, že už přemýšlím o sluchátkách ☺️. Poprvé se to stalo, když jsem projel ostrou zatáčkou a od té doby pořád. Taky mi to pripadne na konektor, protože mám pocit, že se vypíná a zapíná. Někdy si jen tak svítí a je ticho a někdy se mi hláška objevuje každou chvíli 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...