Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Původně zaslal: Crackojéé to to dopadne:D

Ccccccc ve mě dřímá utajenej automechanik......:aut:aut:D

kdyz uz se v tom budes hrabat, nechces se rovnou u me stavit pro tu cervenou folii? :mrk

at to mas pri jednom rozebirani....

ale musel bys bud dneska vecer, nebo pak az pristi vikend... jinak jsem ve Francii.

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

kdyz uz se v tom budes hrabat, nechces se rovnou u me stavit pro tu cervenou folii? :mrk

at to mas pri jednom rozebirani....

ale musel bys bud dneska vecer, nebo pak az pristi vikend... jinak jsem ve Francii.

Ba jo měl jsi pravdu - psal jsi mě to tu dřív :D:D:D:papa

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Původně zaslal: Crackojéé to to dopadne:D

Ccccccc ve mě dřímá utajenej automechanik......:aut:aut:D

ona to není sranda,já to opravil,půl roku to fungovalo a ted to cvaká a píská jako náká myš:myslim
Odesláno

tak já sem to měnila minulej tejden, vyměnila sem to uplně sama, mam r.v.93...celý budíky sem koupila za 700 a ten typek co to mel prede tebou byl teda asi stejnej jako ten můj protože co ten na tom autě udělal za věci se divim i já...zatim fungujou a to cvakani mi to delalo taky, protoze byly pretoceny kilometry-asi a pak se to seklo a nepreskakovali ty cisla.....jo jinak volant sudavat nemusis, akorat bacha na ten celej velkej plast az to tam budes davat zpatky tak musis nejdriv nad volantem a pak teprv u vetraku....jo a kdyby ste někdo měl novější přístrojovku-černou!tak já se hlasim, ale za co nejmin penez,díky:o)

Odesláno

Tak počitadlo kilometrů opraveno - díky Oddieho návodu proběhla demontáž bez problémů.....

Jinak podsvícení změněno na červené - díky Hicsovu návodu a Vvittyho fólii to proběhlo také víceméně bez problémů......(jen trefit teplotu oleje bylo horší :D:D:D)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...