Vvitty Odesláno 10. březen 2006 Odesláno 10. březen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Původně zaslal: Crackojéé to to dopadne:D Ccccccc ve mě dřímá utajenej automechanik......:aut:D kdyz uz se v tom budes hrabat, nechces se rovnou u me stavit pro tu cervenou folii? at to mas pri jednom rozebirani.... ale musel bys bud dneska vecer, nebo pak az pristi vikend... jinak jsem ve Francii. Citovat
Bohouš Odesláno 10. březen 2006 Odesláno 10. březen 2006 Původně zaslal: Vvitty kdyz uz se v tom budes hrabat, nechces se rovnou u me stavit pro tu cervenou folii? at to mas pri jednom rozebirani.... ale musel bys bud dneska vecer, nebo pak az pristi vikend... jinak jsem ve Francii. Ba jo měl jsi pravdu - psal jsi mě to tu dřív :D:D:papa Citovat
Crack Odesláno 10. březen 2006 Odesláno 10. březen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Původně zaslal: Crackojéé to to dopadne:D Ccccccc ve mě dřímá utajenej automechanik......:aut:D ona to není sranda,já to opravil,půl roku to fungovalo a ted to cvaká a píská jako náká myš Citovat
Issbia Odesláno 10. březen 2006 Odesláno 10. březen 2006 tak já sem to měnila minulej tejden, vyměnila sem to uplně sama, mam r.v.93...celý budíky sem koupila za 700 a ten typek co to mel prede tebou byl teda asi stejnej jako ten můj protože co ten na tom autě udělal za věci se divim i já...zatim fungujou a to cvakani mi to delalo taky, protoze byly pretoceny kilometry-asi a pak se to seklo a nepreskakovali ty cisla.....jo jinak volant sudavat nemusis, akorat bacha na ten celej velkej plast az to tam budes davat zpatky tak musis nejdriv nad volantem a pak teprv u vetraku....jo a kdyby ste někdo měl novější přístrojovku-černou!tak já se hlasim, ale za co nejmin penez,díky:o) Citovat
M.a.R.i Odesláno 10. březen 2006 Autor Odesláno 10. březen 2006 Tak tachometr i pocitadlo sem opravil a vse funguje bezva,ale sehnal sem XS budiky, takze du do nich, protoze maj konecne otackomer a merak teploty. Citovat
Bohouš Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 Tak počitadlo kilometrů opraveno - díky Oddieho návodu proběhla demontáž bez problémů..... Jinak podsvícení změněno na červené - díky Hicsovu návodu a Vvittyho fólii to proběhlo také víceméně bez problémů......(jen trefit teplotu oleje bylo horší :D:D) Citovat
Vvitty Odesláno 13. březen 2006 Odesláno 13. březen 2006 gratuluji, dalsi step bude radne bile podsvetleni ukazatelu? Citovat
Bohouš Odesláno 14. březen 2006 Odesláno 14. březen 2006 Vvitty - no pokud se ti do toho bude chtít, tak se určitě nějak domluvíme.....:D:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.